Fof-ule: si mie mi-e indiferent pe unde mergem, atata timp cat plecam cu totii pe acelasi traseu. Daca plecam pe Cheia, parerea mea ca nu are rost sa ne intalnim la Miorita, cu la Petrom-ul din Chitila de dupa capatul tramvaiului. Dar despre astea vorbim mai multe miercuri, unde as vrea sa fim toti cei care plecam vineri. Bafta.
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
Nu stiu cum sa va zic... da' Targoviste este la vest de DN1, iar Cheia este la est, asta odata. Iar doi, drumul dintre Targoviste si Sinaia este mai rupt in gura ca DN1, in plus de asta, cu Targoviste nu faceti nimic pentru ca o sa ajungeti in Sinaia, adica in centrul craterelor.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Eu ma refeream ca se poate merge pe dn1 pana la Ploiesti si de acolo sa mergem pe Cheia ....Mario nu am inteles pe unde vrea sa mearga dar cred ca are SUV si nu a zis nimic de a zis de TargovisteIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostSuntem la Stejarul Inalt, perete-n perete cu fratemio M V P (imi pare rau pt el daca vrea sa doarma la noi se-anunta scantei)
Comment
-
Mario, te rog sa modifici lista de participare.. din Vip3rutzu + prietena.. sa pui Vip3rutzu + Cosmin CGK.. sau poti sa treci in paranteza dupa... ..
..din motive personale prietena n-a mai putut sa vina..
Comment
-
ce prietena credeati ca are asta ma ? cine se lipeste de el.. cred ca nici crema alba ))))))) cgk-ule sa-i tii de cald si lui.. sa nu fie "arogantii" unici ))sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Vip3rutzu ... sa aduc mai multa vaselina ?? poi ce, doar noi arogantii(vb lu' bezme)?? sau doresti de la dragman ?? sau un WD-40 de la aleXpeed??
Tot am uitat ... tare rau de tot prietena ta ... facem schimb ??
Si inca ceva ... ca tot uit ... o sa iasa o caterinca pe tema asta ... grav de tot ... nu gluma !!! VASELINAAAAAAAAAA!!!!Last edited by fuguletz; 23 February 2010, 01:31.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vip3rutzu View PostMario, te rog sa modifici lista de participare.. din Vip3rutzu + prietena.. sa pui Vip3rutzu + Cosmin CGK.. sau poti sa treci in paranteza dupa... ..
..din motive personale prietena n-a mai putut sa vina..
P.S-CGK-ule,tu vopseste-te roscat ma ca sa fie mai colorata atmosfera!nu stiu de ce am pofta...de blonde sau roscate...sa am ce alege!
las si o prietena acasa...il iau pe vecinu Aurel de la 3...e mai paros asa...Last edited by Dragman; 23 February 2010, 16:39.sigpic
Comment
-
Ia sa vedeti ce va pun eu la respect pe voi , de cand am ajuns eu caterinca la baieti ? Poate mai face unu misto sau mai zice ceva la adresa mea ...ajungeti voi cu masinile pe mainile mele si poate am grija sa-mi mai ramana piese !
Valabil pentru "mutulica arogantu" , "fuguletz" ..... va aliniez eu la munte pe sub mese .
Comment
Comment