If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
la 10 in brasov???? se anunta si prezeanta logan club Targoviste in proportie de 100%adica doar eu DB 85 WRC ...sambata
deci...care e ruta finala..cn imi lasa si mie un PM cu ruta sa fac si eu un calcul cum ma alatur voua...si cn imi aduce un stiker cu logan club???? Contra cost...bineinteles.
pfff..baietii din ploiesti , cand preconizati ca vreti sa ajungeti la rasnov,daca plecati la 7.30 ? daa ajungem prea devreme ( ganditi-va ca o sa stam ca berleuzele pe acolo ca lumea doarme..de la chef.) DUpa parerea mea eu zic ca ar fi ok sa fim in jur de 10.30, 11.00 acolo! cred ca ptr asta ar fi necesar sa se plece de la Ploiesti pe la un 8.00. zic bine?| daca nu va rog sa dati inapoi. In alta ordine de idei: mergem pe cheia sau dn ?
In urma discutiilor purtate cu sli_waz (ploiesti), ptr cei care pleaca duminica propun sa ne vedem la Fantana Miorita in jurul orelor 7.00 . Plecarea se va face in mod oficial in jurul orei 7.20 ptr ca la 8.00 sa ne intalnim cu colegii din Ploiesti. Traseul va fi : DN1 - Bran - Rasnov!
Daca aveti ceva de completat/modificat, va rog sa spuneti!
repet lista celor care vor pleca duminica, pana in acest moment:
1. C.vio
2. fane 1990
3. Thejock3r
4. ...
Last edited by Thejock3r; 25 February 2010, 01:15.
Reason: Automerged Doublepost
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
In urma discutilor cu cei care pleaca vineri..ruata va fi...Buc-Ploiesti-Valeni-Cheia-Brasov-(ramane de vazut daca pe Bran sau prin Predeal,asta hotaram probabil vineri )..intalnirea ..daca nu gresesc..pe la 19:30 la Petrom la Miorita
Pai noi plecam din Bucuresti la ora 6.30 de la Miorita, din Petrom. Nu stiu daca s-a stabilit, insa cred ca mergem pe Ploiesti-Valenii-Cheia-Sacele-Brasov, datorita drumului fara gropi.
Dani, probabil o sa vorbim Sambata dimineata, nu am stabilit nicio ruta. Sa vedem ce zic si ceilalti sper sa mergem impreuna. Si tu si Cezar ati spus ca drumul pe Cheia este mult mai bun, asa ca zic eu n-are sens sa ne rupem masinile pentru 20 de km in plus sau cati ar fi...
Daca colegul adimacker doreste sa se-alature noua sa lase un nr de telefon sa-i putem spune ce si cum.
O luam prin Targoviste......dar astea le stabilim miercuri.....bafta
pana la urma pe unde o luati???ca ba prin Targoviste pe Campulung....ba pe Ploiesti...lamuriti-ma si pe mine... si ce cabana??? unde ? cand ? cum??
hai ca m-am lamurit...pe Cheia...bun bun cu serpentine.....
Nu s-a stabilit inca pe unde mergem, vom vorbi Sambata dimineata pt a asculta parerea tuturora. Se pare ca totusi vom merge pe Cheia dar nu este sigur.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment