Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la 10 in brasov???? se anunta si prezeanta logan club Targoviste in proportie de 100%adica doar eu DB 85 WRC ...sambata
    deci...care e ruta finala..cn imi lasa si mie un PM cu ruta sa fac si eu un calcul cum ma alatur voua...si cn imi aduce un stiker cu logan club???? Contra cost...bineinteles.
    Last edited by ADI-WRC; 24 February 2010, 22:25.
    sigpic

Comment

• pfff..baietii din ploiesti , cand preconizati ca vreti sa ajungeti la rasnov,daca plecati la 7.30 ? daa ajungem prea devreme ( ganditi-va ca o sa stam ca berleuzele pe acolo ca lumea doarme..de la chef.) DUpa parerea mea eu zic ca ar fi ok sa fim in jur de 10.30, 11.00 acolo! cred ca ptr asta ar fi necesar sa se plece de la Ploiesti pe la un 8.00. zic bine?| daca nu va rog sa dati inapoi. In alta ordine de idei: mergem pe cheia sau dn ?

In urma discutiilor purtate cu sli_waz (ploiesti), ptr cei care pleaca duminica propun sa ne vedem la Fantana Miorita in jurul orelor 7.00 . Plecarea se va face in mod oficial in jurul orei 7.20 ptr ca la 8.00 sa ne intalnim cu colegii din Ploiesti. Traseul va fi : DN1 - Bran - Rasnov!
      Daca aveti ceva de completat/modificat, va rog sa spuneti!
      repet lista celor care vor pleca duminica, pana in acest moment:

1. C.vio
      2. fane 1990
      3. Thejock3r
      4. ...
      Last edited by Thejock3r; 25 February 2010, 01:15. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• In urma discutilor cu cei care pleaca vineri..ruata va fi...Buc-Ploiesti-Valeni-Cheia-Brasov-(ramane de vazut daca pe Bran sau prin Predeal,asta hotaram probabil vineri )..intalnirea ..daca nu gresesc..pe la 19:30 la Petrom la Miorita
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Lamuriti-ma si pe mine. Pentru sambata...care e ruta si care e ora de plecare...sa stiu si eu macar unde vin daca nu si ora ca sa pot merge organizat
          sigpic

Comment

• Pai noi plecam din Bucuresti la ora 6.30 de la Miorita, din Petrom. Nu stiu daca s-a stabilit, insa cred ca mergem pe Ploiesti-Valenii-Cheia-Sacele-Brasov, datorita drumului fara gropi.
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Dani, probabil o sa vorbim Sambata dimineata, nu am stabilit nicio ruta. Sa vedem ce zic si ceilalti sper sa mergem impreuna. Si tu si Cezar ati spus ca drumul pe Cheia este mult mai bun, asa ca zic eu n-are sens sa ne rupem masinile pentru 20 de km in plus sau cati ar fi...
              Daca colegul adimacker doreste sa se-alature noua sa lase un nr de telefon sa-i putem spune ce si cum.
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Stie cineva sigur unde e cabana asta fermecata, sau mergem unii dupa altii si ne trezim prin Miercurea-Ciuc.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Ok,jockere , duminica ora 7 , fantana miorita.
                  sigpic

Comment

• daca o luati pe Ploiesti...vin eu la Ploiesti...pe la cat ajungeti voi acolo??
                    0760322114
                    sigpic

Comment

• cu cine vb adi ? cu cei de vineri, sambata sau duminica ?
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                        cu cine vb adi ? cu cei de vineri, sambata sau duminica ?
                        pentru sambata...am precizat mai sus
                        sigpic

Comment

• Prezent si eu sambata in jur de 6:15 la Miorita

Comment

• Originally posted by Mario Popa View Post
                            O luam prin Targoviste......dar astea le stabilim miercuri.....bafta
                            pana la urma pe unde o luati???ca ba prin Targoviste pe Campulung....ba pe Ploiesti...lamuriti-ma si pe mine... si ce cabana??? unde ? cand ? cum??
                            hai ca m-am lamurit...pe Cheia...bun bun cu serpentine.....
                            Last edited by ADI-WRC; 25 February 2010, 17:12.
                            sigpic

Comment

• Fane, e unu' care are biroul la 5 metri distanta de al meu si cica te cunoaste. Sa nu-l iei in masina la Brasov!
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Sa fie clara treaba, cei care pleaca Sambata sunt urmatorii:

Sambata

1. M V P + Alina
                                2. sandugolanu + sotioara + PURADELU
                                3. Laur200445 + prietena
                                4. Eu4yas + Fuguletz
                                5. Daniel + Gabriela (prieteni Bobbyred)
                                6. Laurentiu + Nuti (prieteni Bobbyred)
                                7. Silvian + Florentina (prieteni Bobbyred)
                                8. Dsign + ??
                                9. Dragman + prietena
                                10. Vitriol + ??

Nu s-a stabilit inca pe unde mergem, vom vorbi Sambata dimineata pt a asculta parerea tuturora. Se pare ca totusi vom merge pe Cheia dar nu este sigur.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google