Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by skandal View Post
    5. skandal - DN2 , mangalia
    acolo ti-e locul ma!
    sigpic

Comment

• Deci la 19:30 la PETROM miorita... care este ora plecarii.. ca sa stiu ce marja am
      REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• propun sa ajungeti la timp ...oricum nu avem de ce sa ne grabim..daca ii dam sandale riscam mult ...usureanu ...lejereanu... vruuuuummm vruuummm ..o sa rasune CHEIA de tobele loganistilor

Comment

• pentru sambata, cred ca ramane Cheia
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Da Dani, ramane, Cheia, acum pentru baiatul din Targoviste daca vrea sa se-alature cred ca un 7:00 - 7:30 vom fi in zona Ploiestiului.
            Numai azi nu-i maine !
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Pentru Cheia sunt si eu

Comment

• Ce-mi faceti voi mie... sa ma trezesc in ziua mea libera la cinci jumate...
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• bautura necesita sacrificii vitriol

Comment

• am plecat.. ma duc sa prepar grataru si sa pregatesc bautura
                    sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                    Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• Sa sfaraie si maine dimineata da ... da Bezme, sa nu-l stingi
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• deja am apa in gura ... o sa ma duc la garaj sa-mi iau sculele de gratar si gratarul in caz ca nu gasim pe acolo ...buni carnatii de aseara bezme

Comment

• Eu mi-am facut bagajul, ma duc sa mai fac niste cumparaturi si pe la 16:30 sper sa ies din Bucuresti. Ne vedem sambata, eu am cazare in moieciu si astazi daca ajung tarziu nu cred ca mai trec pe la voi.
                          Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                          Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                          www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• ok...sa vad cum stabilesc si incerc sa ajung la Ploiesti sa ma intalnesc cu voi...depinde si de Cristi)
                            sigpic

Comment

• pai cristi merge cu noi...
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• careva din cei care pleaca de azi la brasov este dispus sa aduca laptop pentru muzica? cum tinem petrecerea de diseara? (cos_min_i a spus ca cine face acest gest frumos primeste din partea lui o consultatie gratuita la masina)
                                mai avem vreo 6 ore jumate si plecam si noi
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google