bai nene ce v-ati strans, la ce ora e plecarea spre tulcea, ca eu ca de obicei lucrez vineri spre sambata si nu prea as vrea sa vin solo pana acolo.
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
Nu ma bag inca pe lista, nu stiu sigur daca vin (... n-am chef sa dau ochii cu soacra-mea ). Acum serios, pentru cei care se duc, mare atentie la radare. Eu am fost saptamana asta si a fost rupere.
La dus:
* radar pe A2 la prima benzinarie de dupa iesirea de la Fundulea;
* radar in prima parcare pe dreapta de la Drajna la Slobozia;
* radar in miscare intre Bucu si Ograda;
* radar in Ciucurova
La intoarcere:
* radarul in miscare dintre Ograda si Bucu;
* cascada de trei radare (noi) intre Slobozia si Drajna
* radar la sediul Politiei de pe A2 .
Mare atentie de la Harsova inainte catre Tulcea, nu prea mai e circulata soseaua, deci ... statiile sunt aproape inutile.
Si, va rog eu, mare atentie pe sepentinele de la Saraiu, sunt periculoase rau, si-au rupt o gramada gatul pe acolo.
Comment
-
-
@razvanamza :
Banuiesc ca din Ciucurova o sa faceti stanga catre Tulcea si pe acolo nu stiu. Noi facem mereu dreapta pentru a trece prin Babadag pe la un cumnat. De la Ciucurova la Doua Cantoane e omor, e foarte valurita soseaua si cum am arcuri H & R n-am trecut de 70 km/h ca-mi spargeam dintii. In rest e ok drumul.
Comment
-
Cam asa ceva ... In schimb, de la Harsova la Ciucurova e asfalt nou si chiar se merge bine. Cosmine, "tuneaza-ti" semnatura, acum e rosu ruginiu masina .Last edited by ady_p; 26 March 2010, 01:20.
Comment
-
Fof-u deabea asteapta sa iasa la drum intins...sa tina acele alea suuus de tot ..este fofonea?...Pe asta micu si pe Dsign...numai pe gps ii mai gasim )))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
haideti ca o lungim in chat ... lasati lista sa mearga si eventualele locatii de plecare , traseu , etc ...
1. skandal - 1.5 dci - b-28-vbg - 2 persoane
2. ...............................
3. matheo66c 1.6 8v IF.12.LOW
4. Dsign - 1.6 Agitat - B 48 C U P - 2 persoane - la expo
5.Dragman-1.6 8v- B-42-DNX -2 persoane
6. Razvanamza 1.4 Easy Plus B 69 EGV eu si sotia
7. Canto - B-74-HDZ 1.6 8v
8. Vip3rutzu - B-87-DDD 1.6 8V
9. Vitriol - B-37-CAE 1.4 8V
10.cos_min_i si missimpossible -1.6 8v B-96-CGK
11.bobbyred si alina - B 05 ABC 1.5 dci
12.pacanel B-72-JEO-2 persoane