Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma jocker tu esti un fel de pune gaz pe foc gluma a fost ca ar fi o gluma. deci prin urmare gluma si cu gluma se anuleaza. nu este nici o gluma ne vedem pe 17 la tulcea cu tot cu trantite.

sigpic

Comment

• eu tot le zic astora ca a fost pacaleala ce-mi place sa-i vad dezorientati ))
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• si mie dar gata ca unii deja s-au atacat ... bine nu de la voi dar iti dai seama ce-i in capu lor cand pe un topic ba ca e gluma , ba ca nu a fost , ba ca gluma in sine a fost o farsa.

sigpic

Comment

• Originally posted by free_fiber View Post
          Ma bag si eu in lista

1. skandal - 1.5 dci - b-28-vbg - 2 persoane
          2. bezme - 2.0dci - b-050-bzm - 2 persoane (asta daca nu raman fara permis sau bubui ceva..)
          3. matheo66c 1.6 8v IF.12.LOW
          4. Dsign - 1.6 Agitat - B 48 C U P - 2 persoane - la expo
          5.Dragman-1.6 8v- B-42-DNX -2 persoane
          6. Razvanamza 1.4 Easy Plus B 69 EGV eu si sotia
          7. Canto - B-74-HDZ 1.6 8v
          8. Vip3rutzu - B-87-DDD 1.6 8V
          9. Vitriol - B-37-CAE 1.4 8V
          10.cos_min_i si missimpossible -1.6 8v B-96-CGK
          11.bobbyred si alina - B 05 ABC 1.5 dci
          12.pacanel B-72-JEO-2 persoane
          13. Mario Popa - 1.6 8V - B-21-V I O - 2 persoane
          14. free_fiber - 1.5dci - B-86-VEV - 2 persoane
          15.Sharky-1.4 -B-39-SRK-2 persoane

Comment

• sharky , nu citesti si tu ?

Comment

• sharky singura ta sansa e ca pasager. plus ca nu ai copiat ultima lista.

sigpic

Comment

• am 2 locuri libere in masina
                astept oferte

Comment

• Locuri in masini sunt destule,cine vrea sa mearga sa anunte si sigur se va gasi un coleg sa-i "salte" pana la Tulcea..
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• plecarea se va face de la benzinaria MOL .. de la intrare pe A2 ... este destul loc in spatele benzinariei si au cafea

mai trebuie sa hotaram ora / durata traseului !

Comment

• Drumul dureaza 5 ore ca Mario (Popa) !

Asta o spun din experienta, suntem multe masini, pe unii ii va uita D-zeu uitandu-se dupa pasarici si vor merge prea incet, altii se vor alerga, pe altii ii apuca p*sarea, (pe rand), pe fete le ia raul de masina de la topaituri (ca doar suntem ckubul trantitilor), ne vom rataci, etc.

Deci mai jos de 5 ore nici sa nu calculati.

Propun sa plecam devreme, ca sa putem da exemplu de punctualitate.

Mai am si eu 2 locuri disponibile in masina.
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Bine punctat dsign..ar fi o treaba faina..sa ajungem frumos..toti incolonati..si la timp...

P.S..am 3 locuri in masina
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• se presupune ca trebuie sa fim deja acolo in jurul orei 10:00 , iar daca plecam la ora 5:00 e cam la fix , deci cred ca ora de intalnire sa fie undeva in jurul ore 4:00 si sa plecam pe la 4:30 ... care intarzie , sa ne prinda din urma...

Comment

• Perfect de acord. Ora 4 este foarte bine, nu strica sa ajungem la Tulcea mai devreme, sa ne putem aranja si noi trantitele pentru expo. Pana la 4.30- 4.45 este suficient timp pentru cafea, benzol, spalat faruri si parbrize.
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Si daca nu suntem invitati "oficial" nu putem veni cu masina personala? Imi fac niste calcule, daca nu-mi iau jante e probabil sa vin si eu..
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• deci la ce ora ajungeti??? oricum rugamintea mea va fi sa ma sune cineva pe drum de genu , mai avem o ora , juma de ora , am intrat in tulcea. si sa stati in 22 cu statiile.
                                cu expusu pana la urma care sunteti? ziceti aici nu mai dati pm.
                                deci
                                1.dsign
                                2.fofu
                                3.
                                4.
                                mai era parca cineva.
                                alex poti sa vi si cu barca personala problema e ca suntem f inghesuiti in parcare deci preferabil sa vi ca pasager sau sa-ti lasi masina undeva pe centura tulcei , desi nu vad unde.
                                ca fapt divers intrati in tulcea aveti un luk oil pe stanga un petrom pe dreapta
                                ala e semnu ca nu v-ati ratacit , in fata semafor , face-ti stanga si drept inainte si mergeti vroe 500m pana undeva in vale pe dreapta
                                o sa vedeti steguletele de la reprezentanta...
                                Last edited by SoNyKeL; 3 April 2010, 14:53.

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google