Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si eu o observatie de facut: @cos_min_i, nu are 1.6 MPI?! Pe lista apare ca ar avea 1.4 MPI...

ms vitriol
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• skandal

108 pacanel Logan Bucuresti LoganClub

are 1,4 mpi,modifica tu te rog in lista
      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• am modificat in lista mea. ca acolo conteaza modificarile nu aici pe forum.

sigpic

Comment

• ok, mersi sonykel
          Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Dupa cum poate a-ti vazut pe lista de la intalniri nationale ptr. tullcea ,venim si noi,chestia este ca noi cei din brasov venim prin bucuresti ,si o sa ne intalnim cu voi ,si plecam in continuare impreuna ,asa ca stabiliti locatia unde ne vedem si la ce ora sa fim acolo ca sa stim cum plecam si noi din brasov.
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Intrebare: veniti pe Cta-Tulcea sau Buzau-Braila-Tulcea?
              sigpic

Comment

• sau ma puteti suna pe mine ;)

se presupune ca trebuie sa fim deja acolo in jurul orei 10:00 , iar daca plecam la ora 5:00 e cam la fix , deci cred ca ora de intalnire sa fie undeva in jurul ore 4:00 si sa plecam pe la 4:30 ... care intarzie , sa ne prinda din urma...

locatia Benzinaria MOL , ultima din bucuresti spre A2.

0766266345
                Last edited by skandal; 7 April 2010, 14:55.

Comment

• am cel putin 2 locuri in masina
                  cine mai vrea sa spuna vb

Comment

• am rugamintea sa nu va cuplati prea multe cluburi intro coloana. am vazut ca si iamagi a intrebat. daca ati veni toti in acelasi timp bucuresti , braila , brasov ati paraliza toata tulcea si toata parcarea. deci vedeti cum faceti si nu veniti mai multe judete in acelasi timp daca vedeti in fata voastra alt judet coloana incetiniti sa se distanteze de voi... brasov+mioveni+buc e ok. tinad cont ca si brasov si mioveni trec prin buc.

sigpic

Comment

• De abia astept ziua de 17
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• da imi place la nebunie si la tine cicule ca nu te-ai inscris pe nici o lista...

sigpic

Comment

• @Sonykel, daca blocam tot orasul (care nu e prea mare) facem reclama la club . Oricum, in cel mai rau caz cei din Bucuresti se pot intalni cu colegii de la Insuratei care vin pe Harsova. Cu brailenii nu se pot intalni pentru ca nu se interesecteaza rutele.
                          sigpic

Comment

• Ma, pe ce traseu veniti? Eu va recomand sa iesiti pe Colentina, Urziceni, Pod Giurgeni, Harsova - stanga, Topologu, Cataloi - stanga, Tulcea. Aproximativ 240 de km, drumul era extraordinar si mai putin aglomerat ca Autostrada.
                            sigpic

Comment

• hai baietii .. cu rutele ... asfalt sa fie !

Comment

• Sunt multe comune si radare pe acel drum.
                                Macar sa mearga pe autostrada pana la Drajna si apoi de acolo sa intre prin Slobozia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google