iar discutii inutile ...
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
Originally posted by Canto View Postfara franari bruste - eu zic de pe acuma - care imi sta in spate daca nu pastreaza distanta regulamentara - si va sta ca un ghimpe - va avea de suferit(sa pregateasca rca-ul)... din acest motiv - se intampla dezmembrarea coloanei tot timpul - pentru ca unii nu stiu sa tina o anumita distanta ... si iti solicita tie un plus de atentie ... care nu ar trebui sa fie necesar in mod normal...- duce la stres - si la chestia aia: "eu imi bag ceva - ca asta ma enerveaza de mor " si o calci ...
plus de asta avand in vedere ca vom face un drum destul de lung si pe a2 - eu va propun ca "capacel" sa nu stea primul(sau printre primii) - ca la 5 masini nu aveam loc sa ne bagam - la 20-25 deja tabaram pe el
pana una alta de abia - astept evenimentul de sambata
pastreaza`ti distanta fata de ala din fata !
Comment
-
mai baieti ... am plecat in atatea locuri impreuna si nu a fost niciodata cazul de asa ceva , am stat la distanta, aproape , depasiri si joaca la 140 km/h cu mcd pe A1 .. etc etc etc , suntem sanatosi si uite ca plecam din nou .... canto .. ce ai tata ? unde vezi tu in lista pe " capacel " ... te dai racing? calm ca nu e cazul...toti suntem soferi si raspundem de faptele noastre ... doar nu vrei sa impartim fluturasi cu vitezele care trebuiesc respectate in toata zonele ?
se merge in coloana , cine are chef de joaca , nu are decat .. autostrada este mare... de cand iesim de pe autostrada , trebuie sa fim cat de cat legati .. adica oriunde ai fi ... sa vezi in fata si in retrovizoare pe unul din colegii tai.... asta nu inseamna ca tre sa stai nici lipit de cel din fata si nici sa ii porti grija celui din spate .
eu raman ultimul oricum ... si voi tine / impinge coloana cand este cazul... dar asta nu inseamna ca grabesc sau oblig pe cineva sa mearga prea tare .. sau prea incet...
sper sa inchidem aici discutia despre " mersul in coloana "
Comment
-
skandal o singura chestie ca sa nu ma intelegea lumea gresit(daca crezi ca e in plus mesajul poti sa-l stergi):
- pana acuma am preferat sa iau o groapa(si nu ma refer la bezme) sa fiu nevoit sa trag tare de volan sa ma duc aproape de sant samd ... doar ca sa le fac unora loc - cand eu aveam destul loc de franare - dar ala din spate risca sa intre in mine ca el era ocupat cu muzica - sau cu alte preocupari care nu-si au locul la volan. Pur si simplu mai vreau si eu sa ma bucur de un drum mai lung(si sa nu mai bag banii in reparatii).
-referitor la celelalte interpretari
-bezme nu am super frane
-ivan: tocmai ca m-am saturat sa bag bani in reparatii
-fof-ule nu pun frane intentionat- doar am cerut un respect reciproc fata de ceilalti participanti...
-skandal vizavi de capacel am zis-o tocmai sa mai destind mesajul trimis de mine si cine a fost cu gmv-ul la drum lung pe a2 stie la ce ma refer :P - dar toata lumea numai la flame se gandeste nu si la un indemn de precautie...Last edited by Canto; 14 April 2010, 20:32.
Comment
-
e cearta la Bucuresti?????? offff..nu e doar discutii contradictorii !!! din cate imi aduc aminte de fiecare data a fost cineva care a impus o viteza de croaziera iar ceilalti care s-au luat la viteze si-au vazut de treaba lor....la destinatie oricum am ajuns cu totii, impreuna ;) Va indemn la calm. Daca nu reusiti eu zic sa STATIII MAH ACASAAA!! )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
97 skandal 1.5 DCI Logan Bucuresti LoganClub
98 bezme NU NU Bucuresti LoganClub
99 matheo66c 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
100 Dsign 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
101 AlexSpeed 1.4 MPI Logan Bucuresti LoganClub
102 Razvanamza 1.4 MPI Logan Bucuresti LoganClub
103 Canto 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
104 Vip3rutzu 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
105 Vitriol 1.4 MPI Logan Bucuresti LoganClub
106 cos_min_i 1,6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
107 bobbyred 1.5 DCI Logan Bucuresti LoganClub
108 PCH 1,4 mpi Logan Bucuresti LoganClub
109 Mario Popa 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
110 free_fiber 1.5 DCI Logan Bucuresti LoganClub
111 Ady-bac 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
112 sorin_pss 1.4 MPI Logan Bucuresti LoganClub
153 catafof 1.6 MPI Logan Bucuresti LoganClub
154 Al3x 1.6 MPI Logan Mioveni LoganClub
din care se taie matheo ca a patit un accident de munca
Comment
-
Sunteti si voi ceva . Noi suntem cam 22-23 cam asa
p.s Imi pare rau pt matheo, sper ca nu-i ceva gravFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
pt cei care plecam sambata: nu uitati sa va verificati actele sa le aveti valabile: RCA, ITP si rovignete, sa nu ne trezim pe parcurs ca si-a adus unul aminte ca nu are ceva in neregula.
cine nu are rovigneta il rog sa-si faca pana la ora plecarii, aviz Fof-ul stie el....Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
Comment