nici tu ?
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
Gata si ultima gura de cafea. Iau statia, detectorul, le mufez si la drum ... ne vedem la Mol !
Comment
-
n-a venit. cel mai jos dintre cele mai joase . dar vor fi si alte evenimente. o atmosfera frumoasa, putin dezorganizata (parerea mea), cu premii multe (ulei, cauciuce "Motrio") si poate si altele, am vazut multe masini frumoase (dar tot LCB e cel mai tare). pacat ca a lipsit Jokeru' sa le arate el tuning super pe Golan...Per total ne-am simtit bine si eu si sotia, si pe viitor e posibil sa mai venim, daca timpul nu ne va fi impotriva.
PS: Canto, era un singur radar, la km30 , dar mi-a spus un "coleg" de tir.Last edited by skandal; 17 April 2010, 21:59.
Comment
-
Am ajuns cu bine, nu mi-a placut organizarea in privinta foametei dar am rabdat... data viitoare chiar daca se zice ca e moca sau alte alea vin cu ciorba dupa mine)), asa cum fofu' a venit cu sarmale, bine gandit!!
Bai ce bine merge GPL-ul asta, Distrigaz rullz... . Mi-a placut foarte mult drumul, nu a plouat deloc, a fost super. Sper pe data aviatoare sa particip la urmatoarea escapada la drum lung.
Comment
-
Am ajuns si eu acasa, si dupa un dush stau si reflectez la cele intamplate astazi:
- Sa traiasca Fofu cu senvisurile lui cu sarmale, ca ne-au trecut greul pana s-a eliberat la mici..
- Multumesc din suflet loganistilor saritori care au stationat cu mine pe banda de urgenta si m-au ajutat in a-mi strangeam prezoanele.. A se citi Canto, Mario, Razvanamza, Cristiana, AdyBac.. daca am uitat pe cineva imi pare rau, eram prea bulversat sa mai observ ceva in jurul meu.. dar se stiu ei
- Skandal.. din nou.. super organizare.. a Bucurestiului..
- Multumim organizatorilor evenimentului pentru gume, mici si carnati..
- Dacia Duster este "ok" atat pot spune.. inca nu am testat versiunea 4x4, care banuiesc ca o sa ma surprinda intr-un mod MAI placut..
- Drumul pana in Tulcea.. SUPERB... sau cum ar spune skandal.. ATAT!
- si ma duc sa ma culc, ca sunt rupt de oboseala..Last edited by skandal; 17 April 2010, 22:53.
Comment
Comment