Nu cumva mai bine unu din voi care pleaca de Vineri ii asteapta si pe ei la intrarea in Bucuresti ?
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
Ivan, scuza-ma.. vii de vineri cu noi? de fapt.. vii la Mioveni?.. multumim de sfaturi dar ne organizam noi..
LA MCDONALDSUL ALA VOI FI EU.. DAR SA-MI ZICETI LA CE ORA AJUNGETI...
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostDeci ne intalnim la Mc-donads-ul de la Dristor...ala il stiu ...cum ajungem acolo nu mai conteaza...principal e ca ajungem...deci la Mc cine ne asteapta?
Frumos din partea ta Viper9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Deci.. pentru BUCURESTIU care pleaca vineri 25..
ma voi intalni in jurul orei 9:00 - 9:30 la DRISTOR cu LC GL+CT+TL, si vom pleca spre Praktiker Militari.. ajungem undeva pe la 10:00 - 10:30.. ne salutam, si plecam spre Mioveni..
Comment
-
Multumesc de detalii si sprijin...am stabilit ca ne vom intalni cu Vip3rutzu&co la Petromul dintre semaforul de la Dristor si Mc-donads-ul de la Dristor vineri in jurul orei 9-9.30.
Mai vorbim joi seara...va lasam sa vaa planificati intre voi planul de bataie...asta daca nu mai are gl_mmm vreo intrebare...cand o intra pe forum.sigpic
Comment
-
din cate se pare cei de la Mioveni au schimbat ora initiala 12.30, cand trebuia sa ajungem la Carrefour si au spus ca trebuie sa fim acolo la ora 10.00.......deci plecarea pt cei de sambata se va face mai devreme: la 08.00 ne intalnim la Practiker Militari si la 08.30 vom pleca spre Pitesti.
va voi tine la curent cu eventualele modificari.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostNu cumva mai bine unu din voi care pleaca de Vineri ii asteapta si pe ei la intrarea in Bucuresti ?
Deci mi-ai luat vorba din gura...un gest frumos ar fi ..sa procedati cum a sugerat Eu4yassigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Deci pana la urma cine pleaca Vineri pe 25 dar seara ?
Nu vorbesc de cei care merg la uzina doar cei care pleaca seara propun o lista si daca vreti sa ne intalnim si sa mergem impreuna.
1. `dada + SDP + Alba ca Zapada
2.
3.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
1. `dada + SDP
2. vip3rutzu + prietena (CORT)
3.CataFOF si andreea(cort)
4.GMV (cort)
Sambata 26 iunie:
1. Bleizer + Prima Doamna + cafelina + masina
2. Mario + Cristiana - V I O
3. bobbyred + alina ( raman pana duminca 1 camera )
4. fuguletz + bogddanel + Ana(daca ii trece raceala) (cort 100%)
5. Valentin_N VRN
6. matheo66c...LOW LOW LOW !!!!
7. GOLAN91 +prietena(daca fac rost))
8. Dsign - la cort, care ma primesti si pe mine
9. bezmecdonald's
10. cos_min_i + cristina + ioana (cort)
11. bobina
12. Laurentiu M. - MLM
13. Doc + prietena, posibil cort.
14. M V P tot la cort
15. TheJock3r + sotia + bebe - in alte parti
16. SDC290605 + sotia + bebe - in alte parti
17. SanduGolanu + sotia + bebe - in alte parti
18. Dsign + Roxana (cort)
19. Alex +Mari (cort) (prieteni)
20.pacanel
Duminica 27 iunie:
1. Spirea Robert + Katalyn_89 ;)
2. FANE_CLK
3. Canto
4. Evali_daniel + Doamna
5. Ady-bac + sotia
6. sorin_pss +prietena B-123-PSSMulti imi spun ca sunt nebun...
Sincer? Nu credeam ca e asa vizibil...
Comment
Comment