Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma faceti sa plec de Vineri, sa nu ratez distractia de la cort.
    Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
    Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
    www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• cei care pleaca duminica,la ce ora si unde?tot la praktiker?
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• pentru duminica,ora 8 prezenta, 8.30 plecarea, practiker militari.Daaca mergeti,scrieti-va pe lista sau anuntati sa stim, sa nu plecam fara voi

Comment

• DOC urat daca nu vi de vineri seara ... caterinca, o noapte in plus de distractie, cand vin loganarii sambata ii asteptam ranjind prin ochii deabia deschisi

P.S: Mooooooaaaaaammmmaaaa ... deja o dau in rime si nu-i bine
          sigpic

Comment

• Daca ploua nasol s-ar putea sa vin direct cu vaporul. Ma cazez direct la portbagaj, incap doua persoane lejer in saci de dormit.
            Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
              pentru duminica,ora 8 prezenta, 8.30 plecarea, practiker militari.Daaca mergeti,scrieti-va pe lista sau anuntati sa stim, sa nu plecam fara voi
              deocamdata nu stim...depinde de vreme
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• cei care veniti de vineri si sambata aveti o masa pliabila ?
                eventual faceti un gest si o aduceti diseara a fulger ?

Comment

• Originally posted by fuguletz View Post
                  bai bai bai ... care pleaca de vineri seara ?? la ce ora va intalniti sa plecati ?? 7-8 ? Dragman te bagi ? sau plecam cu totii de sambata ?
                  Eu ma bag de sambata de dim...sorry nu pot altfel...
                  sigpic

Comment

• Intrebare de baraj: cei care merg de maine seara, toti stati la cazare sau si la cort?? ca eu-s cazat la cort
                    sigpic

Comment

• la cort coane....nu te mai speria atat....

Comment

• Eu inca nu m-am hotarat daca sa vin de maine seara sau de sambata dimineata.

LE: daca vin cu vaporul voi avea doua locuri libere.
                        Last edited by Doc; 24 June 2010, 20:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cei care plecam maine dimineata la Mioveni, la ora 08.00 ne intalnim in parcare la Practiker, Militari.
                          dupa ce ne vom strange toti si mai stam la o cafea la 08.30-08.45 ne vom pune in miscare in coloana, frumos aranjati.
                          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Saracilor nu ati vrut sa veniti de azi.

Va asteptam maine drum bun si sa conduceti cu grija.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• CaraFOF: sa-mi lasi si mie numarul de telefon in PM.

Inca mai am 2 locuri libere in masina daca este cineva care vine pe jos.

Comment

• SDP noi plecam diseara la 7:30 - 8:00, din cate stiu odata cu voi .. beheheheheheeee
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google