Fi nervos cata spargele dintii lasa ma ca v-am redus costurile de mancare pe duminica ca sa puteti sa ajungeti)
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
nu te uit cate ziceai ca vrei ? 1 ?
)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
va asteptam intr-un numar cat mai mare
Precizez ca cei din afara moldovei sunt scutiti de taxa de inscriere la probele de indemanare... iar de cazare va v-om rezerva noi , dar inainte de asta sa spuneti exact cati veti venii0.9 tce SL plus
Comment
-
Comment
-
1. Dsign - 2 locuri disponibile in masina
2. CataFOF
Hai baietii, ne mai strangem cativa? Sa fim 2-3 masini macar
Comment
-
Sunt sanse destul de mari sa vin si eu. Nu ma trec inca pe lista, tocmai pt ca nu sunt sigur 100%. Am sa va tin la curent, eu fac tot ce tine de mine, acum sa videm si ce-o vrea bugetul
Drum european pana in iasi, statii CB pe masini.....totul ar fi pregatit.....banii astia strica uneori cobinatiile.
Timp sa ne adunam mai mult de 2-3 masini, avem cu siguranta...1 luna eu zic ca e timp suficient!!
Last edited by gionik; 29 September 2009, 18:52.sigpic
Comment
-
ma bucur foarte mult... ca va tenteaza ideea... si ar fi super daca ati reusii sa finalizati listele ... spun asta ca vrem sa ne interesam de cazare..vrem ceva mai moca.. ca pt prieteni
nea' dsigne esti tare bre daca vii la iasiLast edited by iooon; 29 September 2009, 22:59.0.9 tce SL plus
Comment
-
Bah, va pun CAPRA! La Cluj, drumul ne-a costat in jur de 120 lei de caciula, in conditiile in care am fost 3 oameni in masina. Am bagat benzen de 350 lei dus/intors, intr-o deplasare in ritm alert, regimuri de peste 4000 ture. Asa ca nu vad unde-i problema cu banetul. Plecam si mai de noapte, mergem incet si economisim benzol, daca vreti. Mie imi convine oricum, daca mai am 2-3 oameni cu mine in masina.
Cu cazarea o rezolvam noi cumva, asa cum ne-am descurcat si la Cluj.
Comment
Comment