Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai tu cu bobyred am impresia...ca el tot asa pleaca..
    vorbeste si tu cu el si intalniti`va.

Comment

• bobbyred nu vine de dimineata cu noi???

p.s. eu o sa vin cam pe la 14:00 fix la PRAKTIKER, ca trebuie sa scape anca de la munca..
      REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• hai sa lamurim
        eu plec din buc in jur de ora 19.00.... traseu buc-targoviste-brasov-sibiu (277 km )
        deci cine vrea sa vina cu mine OK

scuze rectific 307 km pana in paltinisi
        Last edited by bobbyred; 22 July 2010, 18:29. Reason: Automerged Doublepost
        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• cand , azi , vineri , sambata sau duminica ?

Comment

• vineri 23.07.2010

p.s.
            daca te uiti chiar tu ai zis ca,eu plec de vineri..............ai explicai lui valentin.in fine
            Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• pai eu stiu , dar restu.... in fine

Comment

• Eu plec de vineri dimineata...cat mai dimineata.
                Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Am vazut un traseu care se termina la Paltinis!
                  Intalnirea va avea loc in Sibiu, la iesirea catre Paltinis!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Originally posted by Doc View Post
                    Eu plec de vineri dimineata...cat mai dimineata.
                    docule , hai cu noi tot vineri , da de la 14:00 , la praktiker militari , la ora aia plecam.

Comment

• Fof-ule nu am AC la masina si decat sa ma parleasca soarele amiezii prefer sa ma scol cu noaptea in cap si sa merg pe racoare. Oricum la ora care o sa plec eu o sa fie gol si Bucurestiul. Sunt satul de aglomeratie si sigur weekendul care vine nu face exceptie.

S-ar putea sa stau in Paltinis, nimic sigur pana nu ajung acolo. Oricum ne vedem in cele 3 zile.
                      Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                      www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• ok , e alegerea ta , drum bun iti doresc.

Comment

• Pls, help !!! Cand ajungeti acolo, dati-mi si mie un telefon ( 0722.913.908 ) sa-mi ziceti daca mai sunt locuri (si preturile) pe la pensiunile din apropierea celei unde sunteti cazati. Se pare ca la cea oficiala nu mai sunt locuri nici de campare ....
                          sigpic
                          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Trezit, baut redbull, facut bagaje, baut alt redbull, dus tot la masina, facut senvisuri, baut ultimul redbull, si acu sunt agitat, vreau sa plec mai repede )

Comment

• Eu va spun distractie maximaaa s-aveti si drumuri bune!
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• sa traiesti.. rupe-te-ai in bashi la liberty parade..!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google