Scuze ca nu te-am mai sunat ieri la 20:00, dar m-am luat cu alte telefoane decat cele pe care ti-am zis ca le dau.. pana la urma nu cred ca mai vin cu nimeni, eventual o sa ma cuplez la masina si la camera cu PNF-ul, daca zici la Laur nu mai vine.. si-om gasi noi vreo 2 vagadoamne sa luam cu noi
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
-
Sambata, eu si BZM avem un parastas de la care eu personal nu vreau sa lipsesc. Ceea ce face ca sosirea mea , a lui Bzm, Cata Fof, Gmv si J sa fie intarziata.
Sper sa nu se supere Cata si Gmv mai ales, dar vreau sa lipsesc la acest eveniment ce marcheaza disparitia de un an a unui foarte bun prieten, frate.
Am vorbit si cu BZM la telefon, a ramas ca imediat dupa parastas , sa ne imbarcam cu directia Cluj ... noi suntem 5, daca mai doreste sa vina cineva este bine venit ,mai avem 2,3 locuri.
"... Cata si Gmv mai ales, dar NU vreau sa lipsesc la acest eveniment ... "
Scz de dublu post , dar disparuse editu'No Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
maine la ora 18.00 eu cu 'dada si SDP vom pleca spre Cluj, iar pe DN ne vom intalni cu Fane_Cl si de acolo spre distractie......
Viperutu va pleca mai de dimineata si il rog, in caz ca cei de acolo vor pleca spre casele lor, sa ne ia si noua cheile de la camere......
Lista participare LCB:
1. Mario + Cristiana - 1 masina
2. 'dada + SDP - 1 masina
3. Vip3rutu + 17PnF - 1 masinaLast edited by Mario Popa; 16 September 2010, 20:12.Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
Mario, acuma am ajuns acasa, sotia mea draga abia la 18 iese de la serviciu. Cand sunteti in formatie completa ne auzim pe telefon, daca fac cumva sa o iau mai devreme vin cu voi, daca nu, n-are rost sa ma asteptati.
Comment
-
Pai deci pe la 13:00 - 14:00 ne punem si noi in miscare.. pe la un 20:00 sa ne asteptati cu bratele deschise..
@Mario: daca pui un Z dupa T la numele meu, s-ar putea chiar sa va iau si voua cheile )
Comment
-
oooo da foarte tare va luam cheile si va facem un pic de punk prin camere
mario poate daca ne razgandim si mai vrem camera aia ne auzim la telefon daca gasim ceva pe traseuProstii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
Comment
-
dada, iti dai seama ca fara doar cu una nu-l las sa se urce in masina... se destabilizeaza masina.. vrei sa ne rasturnam pe Dealu Negru.. Doamne Fereste ).. cel putin 2!!!!
Comment
-
Eu nu o sa mai ajung la Cluj ....distractie placuta si drum bun !!!
P.s - Lancere - stai linisti ca nu am de ce sa ma supar .... si eu as fi facut la fel daca as fi fost in locul tauIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
salutare.vin si aici cu rugamintea daca puteti careva sa vorbiti cu MVP`u sa-mi trimita stoapele alea sa nu fi uitatca zicea ca le trimite cu unu din voi.mersi mult
Comment
Comment