Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
Vineri -> ora 8:00
1. bezme
2. Alexander
3.
-> ora 14:00
1. `dada + SDP
2. Mario + Cristiana
3. ToranagaSama + Ronin81
4. Vip3rutzu + Anca
5. Canto
6. 17PnF+Ana
7.
-> ora 18:00
1. catafof
2. gelu valrom
3.
Sambata -> ora 8:00
1. Bleizer
2. Ivan Marian
3. search_me71
Sa va pregatiti costumele pentru balProstii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
lista cu cei care pleaca de Vineri si Sambata
- - Vineri -> ora 8:00
1. bezme
2. Alexander
3.
- - Vineri -> ora 14:00
1. `dada + SDP
2. Mario + Cristiana
4. Vip3rutzu + Anca
5. Canto
6. 17PnF+Ana
7.
- - Vineri -> ora 18:00
1. catafof
2. gelu valrom
3.
- - Sambata -> ora 8:00
1. Bleizer
2. Ivan Marian
3. search_me71
4. Florin Tolea
5. sli_waz - il luam din Campina
Sa va pregatiti costumele pentru ballipsa text
Comment
-
GXG-ul poate sa va astepte la benzinaria Mol de dpa posul peste centura..posibil ca el sa vina pe centura ca se circula destul de bine de la A2 catre Otopeni .l-ar scuti sa mai intre in Bucurestisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
gxg - daca e te astept eu la mol ... la benzinarie (la intrarea in bucuresti de pe a2 apoi mergem sa ne intalnim cu restul pe dn1)- si mergem pe centura - ai numarul meu pe pm - si daca e da-mi un tel. pe 3-4 martie ca sa stabilim ce si cum, sa stiu cand sa te astept samd...
P.S.: VA ROG COPIATI LISTA COMPLETA- si treceti-va numele in dreptul orei la care plecati pentru a nu uita pe cineva...
- - Vineri -> ora 8:00
1. bezme
2. Alexander
3.
- - Vineri -> ora 14:00
1. `dada + SDP
2. Mario + Cristiana
4. Vip3rutzu + Anca
5. Canto
6. 17PnF+Ana
7.
- - Vineri -> ora 18:00
1. catafof
2. gelu valrom
3.
- - Sambata -> ora 8:00
1. Bleizer
2. Ivan Marian
3. search_me71
4. Florin Tolea
5. sli_waz - il luam din Campina
6. b-21-kluLast edited by Canto; 16 February 2011, 21:51.
Comment
-
Originally posted by Mario Popa View PostCei care inca nu mi-ati dat banii pt gratar si pt platou ( cei care doresc ), ii rog ca pana la sfarsitul lunii sa faca tot posibilul sa-i aduca. Multumesc.
10 ron/pers pt gratar si 20ron/pers pt platou.
130 ron camera
10 ron + 20 ron x 4 persoane
TOTAL 250 ronIn cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
Bezme, de ce nu-l iei tu si pe Sya si veniti cu noi de la 14:00?? sa fim mai multi sa fie distractie si pe drum.. va treziti cu noaptea-n cap ca sa ajungeti acolo sa va culcati pana venim noi..
Comment
-
-
Vipere, deci astia 2 chiar vor sa doarma pana ajung ceilalti!!! Vaaaaaaai, ce uoameni
Intrebare: ii lasati? Veti permite asa ceva?!
Comment
-
pentru ca asa vreau eu sa plec de dimineata.. sa ma duc sa ma plimb.. prin brasov.. sa-mi fac un program de voie.. din partea mea tu poti veni de duminica..sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Comment