haideti mah, care mai =vreti, avem locuri in masina
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
-
intrebare ? avand in vedere ca nu prea am mai facut drumu asta... pe unde e mai bun drumu? - cred ca va fi si raspunsul la intrebarea ta iooon_cug
Comment
-
e ok drumu , stati linistiti .
la expresia lu` dany obiectez , o masini puternica nu`si poate arata valoarea la indemanare , ci la linii , acolo vezi masini puternice lucrate serios , deci nu sunt curse de redusi. sa vad eu ce masini vin la iasi la indemanare si pe urma vedem .
Comment
-
Daca vreti un traseu lejer, in care sa nu va chinuiti cu depasiri, etc....va recomand: Buc-Buzau-Focsani-Bacau-Roman-Tg Frumos-Iasi...asta este drum european, tot drumul este in 2 benzi pe sens, si cred ca e cel mai putin obositor. Din cate imi aduc eu aminte, prin barlad-vaslui, sunt portiuni de drum de 1 singura banda pe sens.
Eu,va recomand acest traseu...acum voi alegeti pe care dintre cele 2 variante mergeti!!
sigpic
Comment
-
@Cata, tocmai, ca nu ma intereseaza sa vad masini puternice, le vad la Pescarus daca vreau
La indemanare e mai selectiva treaba, trebuie sa ai mintea limpede sa poti aborda virajele cum trebuie. La linie accelerezi in dusmanie si schimbi vitezele, atat. Pentru mine nu-i nimic de vazut.
Oricum, aveti grija de voi, sa nu care cumva sa v vad pe la Stiri, Doamne feri, ca o scapat vreun dobitoc controlul... Stati departe.
Sa inteleg ca Bucurestiul se face de ras de data asta? Doar 3 membri cu 2 masini?
Comment
-
si ce ziceam ma, netrebnicule, aici?
Eram si eu suparat ca nu vine nima la Iasi, va duceti toti in sange la Pitesti, unde orice om cu carnet in buzunar poate merge in linie dreapta cu acceleratia blana...
Comment
-
salutare.am o veste proasta pentru cata si cei care mai vin la liniute:s-ar putea sa faceti deplasarea degeaba la pitesti.sunt probleme cu locatia.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
Comment