Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• haideti mah, care mai =vreti, avem locuri in masina
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• +locuri de cazare..... avem si de astea

dsign...pe la ce ora credeti ca o sa ajungeti in iasi(sambata) ? si pe unde veniti....? pe targu frumos? sau pe vaslui ??? intreb..ca sa stiu unde sa va astept
      0.9 tce SL plus

Comment

• intrebare ? avand in vedere ca nu prea am mai facut drumu asta... pe unde e mai bun drumu? - cred ca va fi si raspunsul la intrebarea ta iooon_cug
        B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• @Canto: eu merg asa cand ma duc la bunici: Bucuresti-Buzau-Rm Sarat-Focsani-Barlad-Vaslui-Iasi drumul este fff bun, da-ti seama ca e Drum European eu iti recomand traseul asta 400km bafta
          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• multumim Mario....copilotul a notat traseul. si eu stiam k e bun drumul si mai ales liber
            sigpic

Comment

• e ok drumu , stati linistiti .
              la expresia lu` dany obiectez , o masini puternica nu`si poate arata valoarea la indemanare , ci la linii , acolo vezi masini puternice lucrate serios , deci nu sunt curse de redusi. sa vad eu ce masini vin la iasi la indemanare si pe urma vedem .

Comment

• Daca vreti un traseu lejer, in care sa nu va chinuiti cu depasiri, etc....va recomand: Buc-Buzau-Focsani-Bacau-Roman-Tg Frumos-Iasi...asta este drum european, tot drumul este in 2 benzi pe sens, si cred ca e cel mai putin obositor. Din cate imi aduc eu aminte, prin barlad-vaslui, sunt portiuni de drum de 1 singura banda pe sens.
                Eu,va recomand acest traseu...acum voi alegeti pe care dintre cele 2 variante mergeti!!

sigpic

Comment

• mersi gionik......se noteaza si traseul asta, urmeaza sa dea soferii cu banu` )
                  sigpic

Comment

• @Cata, tocmai, ca nu ma intereseaza sa vad masini puternice, le vad la Pescarus daca vreau

La indemanare e mai selectiva treaba, trebuie sa ai mintea limpede sa poti aborda virajele cum trebuie. La linie accelerezi in dusmanie si schimbi vitezele, atat. Pentru mine nu-i nimic de vazut.

Oricum, aveti grija de voi, sa nu care cumva sa v vad pe la Stiri, Doamne feri, ca o scapat vreun dobitoc controlul... Stati departe.

Sa inteleg ca Bucurestiul se face de ras de data asta? Doar 3 membri cu 2 masini?
                    _

sigpic

Comment

• pe 1 nu sunt legale la pitesti ?
                      sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                      Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• si ce ziceam ma, netrebnicule, aici?

Eram si eu suparat ca nu vine nima la Iasi, va duceti toti in sange la Pitesti, unde orice om cu carnet in buzunar poate merge in linie dreapta cu acceleratia blana...
                        _

sigpic

Comment

• @dsign: decat deloc sunt buni si cei 3 membrii cu 2 masini care sa reprezinte Bucurestiul. Nu o sa ne facem deloc de ras ai sa vezi
                          sigpic

Comment

• sa veniti cu cupe ma !

Comment

• cu 3 cupe venim.......una special pt mn k sustin doi participanti e si asta o munca grea)
                              FOF`ule era frumos sa fi venit si tu asa cum ai zis initial.
                              sigpic

Comment

• salutare.am o veste proasta pentru cata si cei care mai vin la liniute:s-ar putea sa faceti deplasarea degeaba la pitesti.sunt probleme cu locatia.
                                [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google