hai cantati`ne sa ne simtim bine
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
Bai ce ninje la bucuresti. Parca merge o saniuta.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Ce vreme...
Maine nu garantez ca ajung sa plec cu echipa de ora 14.
Este cam dubioasa vremea de afara, daca se linisteste vin cu pnfitza sau daca nu sa fac rost de alta masina imprumut sau poate ma bag pasager la careva bazat pentru zapada.
Mario si Sdp daca nu sunt la 14 la miorita ii dati gaz fara mine, ne auzim la telefon ;).Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
Hai mai odata, ca eu va astept. AMR 2 ore. Si eu am facut rost de masina pentru zapada.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Ce soare este afara...bine ca mi-am luat schiurile. Poate bag maine dimineata o partie in Poiana.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Hai ma unde sunteti? Eu sunt in petrom si nu e nimeni.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Fane, sa te vad! Normal, am deja bagajul facut! Bai, sa nu va uitati costumele acasa!!! iar cei care plecati azi, sa ne asteptati cu multa voie buna, se stieeeeeeeeee
Am vorbit cu Bleizer, ne asteapta o cafea buna, abonati-va din timpLast edited by roxana22; 4 March 2011, 14:48.
Comment
Comment