ce a pus fanel e nimic.... sa le vedeti pe alea de vineri seara si sambata seara cine e pe primu loc..... BUCURESTIU EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
Collapse
X
-
Mai a plouat astazi la intoarcere?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Deci..
Intr-un final am ajuns acasa, am despachetat, am facut oleaca de terapie acvatica, si ma culc in cateva minute ca tre sa-mi revin;
Ca de obicei voi fi scurt si la obiect:
Aspecte pozitive:
- locul II la proba de indemanare si o gramada de scule excelente calitativ ca premiu..
- atata carne fripta, si mai ales atat de buna, n-am mai mancat de mult
- nu am baut niciodata in aceiasi seara vodka cu whisky cu burbon cu bere si cu vin din '98 (Traiasca FOF)
- l-am batut pe bezme la biliard dar s-a revansat la table (martz)
- am rodat uleiul si am strans filtrul din pedala pe serpentine (mersi CGK)
- aer curat, muzica buna, distractie, buna dispozitie, BEUTURA!
- gratarele bucurestene = Cele mai tari;
- cantare generala marca LCB;
- Bazar.. super idee..
- Burnoutul lui CGK;
- Tombola cu premii;
- MULTE MULTE LOGANURI MODIFICATE FOARTE FRUMOS (de la folie la LSDoors)
Aspecte negative:
- un mic incident la concursul de indemanare;
- mi-am luat un punk impreuna cu skandal.. nu-mi pare rau, a fost chiar fun..
- gratarul de sambata seara insuficient si cu bon de ordine.. (a fost intr-adevar multa carne dar eu zic ca se putea servi in transe);
- lipsa a macar unei singure manele la restaurant desi cererea a fost majoritara;
- raguseala mare dupa cantare generala marca LCB ;
- nepremierea burnoutului lui CGK
Intr-un cuvant Brasovul a facut fata cu brio provocarii de a organiza intalnirea regionala, desi intotdeauna exista aspecte care pot fi imbunatatite pe viitor, multumim organizatorilor Sebi8ta si Stressu, multumim Brasov pentru primirea calda, premii, gratar, evenimentele deosebite, dar...
Cine e pe primul loc, Cine e pe primul loc??? BUCUREEEEESTI BUCUREEEEESTI!!!!
p.s. propunerea mea ar fi ca toate pozele sa fie introduse pe www.transfer.ro si uploadat pe forum doar linkul pentru a se evita supraaglomerarea threadului...
Comment
-
Salut eu abia m-am trezit si am intrat sa vad comenturile legat de intalnirea de la brasov, a fost cat de cat bn sper sa mai fie si altele dar o sa merg cu DKI de data asta.salz
Salut eu abia m-am trezit si am intrat sa vad comenturile despre intalnirea de la BV,a fost bine inafara de mici chestii s-a vz k buc a fost foarte prezent la mai multe intalniri cu totii.LA MULTI ANI NEVESTELOR SI IUBITELOR TUTUROR din LOGAN CLUB BUCURESTI.sal
Comment
-
Fof.. mai ai si tu rabdare un pic ca nici nu s-au trezit toti
Link-uri de Transfer.ro sau Youtube are cineva??
Comment
-
Intrebare stupida: Cine e CODITZA?
Comment
-
Comment