If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Plecare LCB la :Intalnire Nationala LOGAN CLUB 2014 -BRASOV
as merge si eu pe transfagarasan cu ochii inchisi , dar din pacate starea drumului ma face razgandesc si sa merg pe valea Oltului.
daca era vreo 10-20 km drum prost mai ziceam , dar sunt destui km varza...nu`mi permit.
Am aflat si eu aseara la Fulger ca Transagarasanul este varza si voi opta pt Valea Oltului.
Cei care pot veni de la ora 14.00 ii asteptam la Practiker incepand cu ora 13.00.
Ceilalti care pleaca la 17.00 ii vom astepta acolo cu berea la rece
Eu plec luni din Bucuresti si ma intorc vineri la 11.00 si nu stiu daca voi avea net. Las nr meu de telefon pt alte detalii: 0766.257.147
01. Mario + Cristiana - 1 masina, la cazare, Vineri
02. Laurentiu M. la Mario in masina, la cazare, Vineri
03. CataFOF + Andreea - 1 masina, la cort
04. Bleizer + Prima Doamna + masina + cafelina diminetilor grele, la cazare, Sambata
05. Bobbyred 1, Vineri
06. Bobbyred 2, Vineri
07. Bobbyred 3 trei camere cu avansul trimis, Vineri
08. bobbyred 4
09. Cos_min_i + Cristina - 1 masina la cort, Vineri
10. vip3rutzu + anca - 1 masina la cort (de vineri), Vineri
11. vitriol, Sambata
12. Valentin_N, Vineri
vineri la ora 17.00 plec si eu.......
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
eu plec de Sambata dim.la ora 4, cine vrea sa mai vina sa ma anunte si pe mine iar cei ce vin din afara Bucurestiului, poate ne intalnim undeva ca sa mergem impreuna spre Sibiu.
tel:0723584981 & 0761078285 mess....mister_club
am fost Duminica la un gratar pe Valea Argesului pana la Balea lac, drumul e cauterizat(varza)
schimbare de plan..vineri dau AC-ul jos de pe masina si voi pleca seara daca termin sau sambata dimineata ... nu ma pot intalni cu nimeni pentru ca eu voi alege o alta ruta ...bucuresti-pitesti-slatina-dragasani-valcea-sibiu ..ne vedem la Sibiu
03. CataFOF , la cort , Vineri
04. Bleizer + Prima Doamna + masina + cafelina diminetilor grele, la cazare, Sambata
05. Bobbyred 1, Vineri
06. Bobbyred 2, Vineri
08. bobbyred 4
11. vitriol, Sambata
12. Valentin_N, Vineri
03. CataFOF , la cort , Vineri
05. Bobbyred 1, Vineri
06. Bobbyred 2, Vineri
08. bobbyred 4
11. vitriol, Sambata
12. Valentin_N, Vineri
13. MVP + Alina de sambata cazare daca mai gasesc, daca nu la cort ! ! !
Am sa va rog ca cei care plecati sambata dimineata, sa va stabiliti ora si locul intalnirii ca la cel tarziu 11.30 sa ajungeti in Sibiu.........luati legatura intre voi prin PM pt a putea face schimb de nr de telefoane.
Maine la 13.30 eu voi fi la Practiker Militari si la 14.00 ma voi pune in miscare. Cine vrea si poate sa mearga la acea ora il astept. Pt alte detalii 0766.257.147
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment