componente PC la preturi de criza! service ieftin. asistenta si consultanta IT! cine mai doreste, cine mai pofteste...
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vand 2 machete . Mitsubishi Lancer , Porshe Cayenne Turbo , scara 1/43
25 lei bucata.
Imagine0441.jpgImagine0443.jpgImagine0436.jpgImagine0439.jpgsigpic
Comment
-
Aduc din Germania truse de scule
pret 150 euro
Masina va pleca vineri searasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by bagheera View PostVand radiator AC Logan diesel 2007, usor lovit la un colt, 150 ron.
Vand intercooler 200 ron sau impreuna (cu radiatorul AC) 300 ron.
Vand capota logan usor avariata (buza fata) pe o lungime de 20-30cm. ... indreptata ulterior si chituita nevopsita vopseaua originala este argitiu (gri platine) 150 ron discutabil
Vand antigel gelsol tip D (g12 - fara silicati) roz - ambalaj 4.5 l = 80 ron si antigel gelsol my galben ambalaj 5 l = 50 ron
Cumpar 2 sau 4 jante logan sau sa se potriveasca pe logan tabla/otel sau aliaj.
Caut 2 jante pe 14 sa se potriveasca pe fiat albeea.
Vand vin rosu / alb, ... sec, demisec, dulce, demidulce, Murfatlar ambalaj cutie 10 litri cu cep = 50 ron
Capota nu mai este de actualitate ........ am vopsito si o pastrez pentru mine:popa:
Comment
-
Cineva interesat de un Subwoofer auto DLS Classic W312B 150W RMS, max 250W, 12" adica 30 cm in incinta cilindrica neagra? Nu este nou, este folosit. Pret: 200lei neg.
@alessandro- daca mai ai trusa aia de tubulare pe mine ma tenteaza un schimb cu ce ofer eu mai sus.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Vand lampi stop
vand lampi stop logan ,semnalizare portocalie,stare excelenta,pret 80 lei,YM:gb_l4eAttached Files
Comment
-
imi puteti spune si mie de unde imi pot lua suportii aia din plastic pt numar pe fata si spate cu logan-club? .am cautat si in vitan da numai sunt. face cineva in BUC?sau vinde careva? ms multsigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
Comment