If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
are cineva sa-mi imprumute ptr 1 luna , doar oglinzile ( nu si carcasele ) de ph 1...cele mici, manuale ?
PS. daca le da cu totul, cu atat mai bine :P
Multumesc!
vrei doar geamul(oglinda),am 2 buc giugiuc la 40 lei ambele!
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
vrei doar geamul(oglinda),am 2 buc giugiuc la 40 lei ambele!
Multumesc Dsign pentru ajutor!
Am specificat destul de clar ca am nevoie doar de imprumut, pentru o perioada determinata de timp.
Acum daca stau bine si ma gandesc, poate trebuia sa iti iau si eu bani pe antigel ;) , caci vad ca se poarta! ;)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
asa asa , am zis ca vreau si eu o sigla fata , eventual cumpar , sa nu cer donatie cum fac toti. imediat daca am zis ca , cumpar, au si iesit ofertele la rampa.
Tot cu prietenii faci treaba , mersi Sinx.
YNP , astept si sigla de la tine , pentru spate.
asa asa , am zis ca vreau si eu o sigla fata , eventual cumpar , sa nu cer donatie cum fac toti. imediat daca am zis ca , cumpar, au si iesit ofertele la rampa.
Tot cu prietenii faci treaba , mersi Sinx.
YNP , astept si sigla de la tine , pentru spate.
Cata iti cer mii de scuze. Vorbisem sa-ti dau eu dar uite cum a fost treaba. Am cautat-o de-am innebunit ca nu mai stiam unde am pus-o si-am gasit-o in boxa de la subsol de-abia Vineri seara. In week-end am fost plecat si am uitat complet.
Iti cer scuze inca o data!
Asadar, daca cineva doreste o sigla de fata indoita un pic poate sa-mi spuna.
Jockere, ai avut nevoie de oglinzi rau de tot... N-ai mai venit sa le iei, le-am dat jos din pod si te-asteapta. Una dintre ele nu are geam, dar o rezolvam repede zic eu.
pretul la distributia aia cred ca e cu piese klaxcar altfel facem coada la nenea
sunt power grip...
am un prieten care are un service cu 8 elevatoare (rampi)
si foloseste aceste piese de 5 ani
si nu a avut nici o problema cu nici o masina
eu iau piesele de la el...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment