Da e bun. Prost am fost in toamna ca refuzasem un piston cu biela de Skoda 135 ).
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
matheo suna-ma daca mai vrei antena aia. un bax de pepsi si o iei maine de la iancului. stare buna. uite poza sa vezi ce vorbesc:
Last edited by razvanamza; 23 December 2010, 01:51.
Comment
-
alex ce faci ma cu pistonu si biela..le agati de oglinda sau le pui la chei ca fof
mi-am adus aminte ..am 3 sau 4 geamuri ..3 ionizate (2 spate si 1 fata) ... pe toate 150 ron asa la prima strigare
asigur si montajul ..am uitat sa precizez
Comment
-
are cineva pentru imprumut (o mica proba vreau sa fac) o placa video pe AGP?
Comment
-
Originally posted by sinx View Postare cineva ''T-ul'' ala de la furtunasele de la stergatoare? al meu a crapat si tare greu e fara el... sau macar stiti daca gasesc in targ la vitan asa ceva?sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Cumpar far dreapta fata de Logan Ph1 original in stare buna!! Urgent!
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostCumpar far dreapta fata de Logan Ph1 original in stare buna!! Urgent!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Urgent va rog, altfel cu mana mea il sparg, sau cine vrea far nou schimb pe schimb... + diferenta de la mine eventual, far nou.
Deci cumpar far dreapta fata de Logan sau il schimb pe actualu' cu unul mai vechi (farul de pe stanga fata e mai inchis nitel la culoare). Este prea nou farul pentru masina mea, merge perfect.Attached Files
Comment
Comment