If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Urgent va rog, altfel cu mana mea il sparg, sau cine vrea far nou schimb pe schimb... + diferenta de la mine eventual, far nou.
Deci cumpar far dreapta fata de Logan sau il schimb pe actualu' cu unul mai vechi (farul de pe stanga fata e mai inchis nitel la culoare). Este prea nou farul pentru masina mea, merge perfect.
off topic-Doamne ajuta-l ca nu stie ce face,e mic si el,dai Doamne minte,cumpara unu nou pt cealalta parte
dar vreau sa il vad cum il spargi pe asta,fii men
vezi ca avea @555SSS,la set,faruri de origine + proiectoare,la doar 170 lei,dai un PM
Last edited by AGENTUL NYT; 26 December 2010, 02:04.
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Mersi unchiule mult, mersi si pentru lectia de tinichigerie de azi, mareee personalitate esti, este dungaa! I-am trimis omului PM, sa vedem cat costa doua faruri, daca cu 170 de roni da doua faruri si doua proiectoare... n-am nevoie de becuri oricum. Daca nu, trag nitel si iau sh la 2 milioane cu angel eyes sa fiu si eu mai tigan decat sa dau 150 de roni pe un far SH.
asa asa , am zis ca vreau si eu o sigla fata , eventual cumpar , sa nu cer donatie cum fac toti. imediat daca am zis ca , cumpar, au si iesit ofertele la rampa.
Tot cu prietenii faci treaba , mersi Sinx.
YNP , astept si sigla de la tine , pentru spate.
ma intereseaza 2 faruri de ph 1 (stanga-dreapta) ( sparte , ciobite , maltratate ) de imprumut ptr cateva saptamani. Vreau sa le pun in locul alor mele cat timp le mandolesc pe ale mele
multumesc
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Maine le pun pe-alea originale pe a mea Cosmin, conteaza daca e original sau nu? Maine voi avea de dreapta neoriginal (e mai mic nitel decat ala original, arata mai nasol) de lasat prin casa pe undeva pentru cine ar vrea sa faca ITP, de imprumutat, chestii.. insa pe seara voi apuca sa schimb farurile. Sa vad KYS-u cu un far mai mic, Turkeeey. Macar e nou, poze cu diferente poti vedea pe topicul meu.
sarna Mult Alex Man poate fi si spart, turtit si etc etc ( pun doar in locul farurilor mele sa fie masina cu "gaurile " la vedere!
Deci..ma bazez si pe tine ?
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment