sa fie primit
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Multam lui Razvanamza pt lucrarea la PC, s-a inlocuit placa de baza cu tot cu procesor, s-a pus o placa video mai buna, compul meu zici ca-i la curse acum...
Inca ma cert cu driverul de sunet, nu vrea sa functioneze corect pe 5.1 dar ii dau eu de cap.
Multumesc Razvanamza Sunt "back in bussiness"
Comment
-
Se DONEAZA un filtru ulei marca BF (Blue Filter), NOU, SIGILAT, cu holograma Falke si eticheta de certificare RAR. Cine il doreste sa ma anunte
Caut tamburii de cauciuc de la bratele de la capacul de protbagaj...alea care nu permit capacului sa se tranteasca...Attached FilesLast edited by alexyno; 31 December 2010, 01:27.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Tampoanele anticursa de la portbagaj se gasesc relativ usor si ieftin... Vorbim dupa sarbatori, daca nu cumva are cineva pe aici.
Comment
-
tampoanele alea nu le-am gasit....doar pe comanda la reprezentanta si erau cam 15 lei bucata.... nu e graba cu ele...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Vand Nokia 5800 Xpress Music Blue
Pachetul contine:
- telefon
- baterie
- incarcator
- cablu tv-out
- cablu de date
- castile nokia (fara telecomanda. s-a defectat si se aude doar o casca dar o pot da)
- husa originala nokia
- snur telefon cu pana
- suport pentru telefon in modul landscape
- manuale telefonului
- cd soft
- card 8 giga
- stilus
- garantie pe viata
- cutia telefonului
Telefonul are firmware-ul updatat la ultima varianta de soft 52.0.007.
Pret: 650 ron
- IMG006.jpg (58.1 KB, 52 views)
- IMG007.jpg (61.9 KB, 51 views)
- IMG008.jpg (59.4 KB, 42 views)
- IMG010.jpg (53.9 KB, 41 views)
- IMG011.jpg (32.3 KB, 36 views)
- IMG012.jpg (54.3 KB, 45 views)
- IMG013.jpg (58.0 KB, 43 views)
- IMG014.jpg (58.5 KB, 34 views)
- IMG016.jpg (66.4 KB, 53 views)
- IMG015.jpg (42.9 KB, 52 views)
Comment
-
-
vand bara fata ph1 130 lei originala ! ... este noua bara ! ... oferta este valabila pana duminica !
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View Postvand bara fata ph1 130 lei originala ! ... este noua bara ! ... oferta este valabila pana duminica !
cumpar bara fata de mcv ! urgent, URGENT ! ... sapt asta e valabil doar !
sorry de dublu post !
Comment
-
Dau Scrumiera Logan Nefolosita.. pe un pachet de Kent 8
Comment
Comment