Salut, caut comanda bloc de lumini pentru proiectoare sau schimb cu una fara si diferenta.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Janta are o duimensiune? Pneul are si el niste specificatii, o denumire, ceva? Ai citit ce facem noi aici la Bazar/Donatii?
Comment
-
Nu facem bisnita..eu am dat roata de rezerva aproape noua..cu 60 de lei..unui coleg care chiar avea nevoie..pretul este prea mare.
Daca vrei 200 de lei..iti recomand Bursasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Eu la atat am evaluat-o, pentru ca este pneul nou...dimensiunile sunt cele normale pentru Logan, pentru ca e rezerva, oricum mai las la pret...ca nu e batut in cuie...
Vand CD cu Windows XP Home Edition (ORIGINAL). Cine ofera primul un pret, oricare ar fi acela (in limita bunului simt), l-am vandut.Domina ca sa nu fi dominat!
Comment
-
salutare loganisti..
am de vanzare 4 cauciucuri kormoran folosite vreo 30 de mii de km, nu am avut pana(le-am schimbat in decembrie cand am pus de iarna), oglinda electrica stanga noua(pt berlina)..
daca intereseaza pe cineva(non auto) am un intrerupator tripolar 125A(legrand) si 63A(legrand) noi..pret negociabil
Comment
-
Salutare, vand sau schimb comanda bloc lumini fara proiectoare de origine. Produsul este folosit. A fost pe masina mea, am facut upgrade cu proiectoare. Pret 200 lei sau schimb cu doua jante stock.Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.
Comment
-
Crede-ma ca daca o tii de vanzare la banii astia .. o sa stai cu ea mult si bine.. + e fara comanda proiectoare exista n site-uri de unde se pot cumpara astfel de produse la bani putini.sigpic
Comment
Comment