If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cine imi da si mie o boxa de usa? (eventual sony xplod, ca d.alea am)
dar merge si una stock, deci are cineva la un pret bunicel?
ps:asta ca veni vorba de boxe
Vand faruri originale de uzina pentru Logan cu pleoape vopsite negru mat si becuri albastre (gen XENON). Le vand pentru ca vreau sa-mi cumpar angel-eyes.
Pret: 350 de RON Negociabil!!![ATTACH]251334[/ATTACH]
Ofer 90 de RON pe ambele.
De banii care-i ceri imi iau la mana a doua 7 faruri originale, ce urat suna).
ce ranchiunosi sunt cate uni!am scris eu ca vreu sa ma duelez in difuzozre?eu am spus ce-am patit mai concret am ars 2 perechi de difuzore de fata cele cu care vine loganu echipt,acu am tot infinti pe fata si merge brici!nu il vand ca e prost il vand ca vreau sa iau unu mai jmecher!
si apropo vrei sa fac o poza cu sistemu pe care il am pe ursulet!!!
amice no offence dar cum arata casetofonul nu prea justifica pretul (ai trecut cu masina peste el de e asa zgariat sau asa este designul?).
la pretul pe care il ceri cumperi un casetofon nou cu usb. iar puterea lui nu cred ca justifica pretul.
putere: 4x50W Max
culori iluminare: Blue / Green / Red / Amber (selectabil din meniu)
se poate conecta la display-ul masinii (necesita adaptor)
bluetooth ready (necesita adaptor)
Aux-in ready (necesita adaptor)
buton retractabil pentru volum
pregatit pentru telecomanda
3 perechi de preout-uri RCA
Asa ar trebui sa arate un anunt pentru un HU (Head-Unit).. detalii, specificatii, dotari, si un pret rezonabil.. cat 7 faruri SH .. sau 2 faruri SH cu pleoape si becuri albastre (TRIXENON)
Am facut o mica curatenie prin beci si am descoperit 2 bucati caucicuri de vara rulate undva la 40.000 km sunt bune de "dat cu ele" , sunt MONTANA 185/65/15 (pt rotiile de logan) nu sunt ciupite,gaurite sau etc.. eu zic ca sunt ok.. care le doreste ofera pe ele orice pt masina ( un deo florida pt masina de ex cu miros de guma turbo) da ti un mesaj in pm sau pe mes .. NUMAI PT BUCURESTI !!!
AM atasat si poze
vand amplificator jensen ka3020 350 w...poate fii folosit pe cele doua canale sau in bridge (punte) pt subwoofer,nu am alte detalii despre statie.dau si firele siliconate cu siguranta.Bonus un subwoofer de 250w numai am ce face cu el... Pret 240 negociabil.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment