bujiile sunt rezervate pana maine
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
daca sunteti interesati, am de vanzare pompa de benzina BOSCH nou-nouta cu acte in garantie, si un intercooler pt diesel tot nou si acesta!!! pt interesati IM: sanduleo
Comment
-
Cumpar maciulie schimbator PH1 ( 2004 - 2005 parca ) impreuna cu imbracamintea ( capsa sus si inelu de jos sa fie in stare buna, nu rupt, lipit sau mai stiu eu ce ). Noi / SH nu conteaza ... doar sa nu fie zgariate ...
*An atasat 4 poze pentru curiosi :P
Pentru oferte: YM ( silviuv101 ) / 0720902395 si 075302811 sau pe forum
Comment
-
dupa lungi promisiuni ca voi pune pune poze cu toba ...ieri am ajuns la garaj si i-am facut poze
Pret fix 100 ron ...nu stiu de unde a fost cumparata,a fost montata pe logan ...patratelul suplimentar este din teava aluminizata sudata la Stelco ...sub acel patratel a fost sudat suportul ,s-a dat suportul jos si s-a pus o intaritura sa tina mai bine
are deja teava care se poate imbina la sfarsitul evacuarii ..costul de montaj ar fi maxim 50 ron la StelcoLast edited by cos_min_i; 23 January 2011, 21:55.
Comment
-
Originally posted by AGENTUL NYT View Postbaga neste detalii: 13 toli,x gauri,xx mm gaura centrare,xx etalon,x j latime,ce fel de dacia,ca sunt indivizi care pun roti mai mici pt diverse treburi gospodaresti
stima !
Comment
-
Originally posted by matheo66c View Postnenea...zi si pretul sau cu ce schimbi
Originally posted by michelle View Postvand jante logan 205/45/17, in stare buna. accept si schimburi.
era bun si un pret...MILitianu
Comment
-
samsung gt5600v, are plasticu de la ecran crapat. funtioneaza 100%. il dau la pret scazut 250 ron!
pachetu contine card1gb, cablu date, casti.Attached FilesProstii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
Originally posted by michelle View Postvand jante logan 205/45/17, in stare buna. accept si schimburi.
era bun si un pret...MILitianu
Comment
-
Donez in schimbul unei sticle de coca cola 2.5 litri un set de 4 capace Logan. Au mici sparturi intre spite.....Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by michelle View Postanunt valabil in continuare, jantele se vand cu anvelopeMILitianu
Comment
Comment