@888MIL: in continuare cer un PRET pentru aspiratorul ala..
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Cumpar carcasa telecomanda alarma... Nu neaparat sa fie noua,dar sa nu fie sparta sau foarte zgariataAttached Files
Comment
-
Dragi tovarasi si pretini' loganari, avand in vedere faptul ca nu am catalizator, caut asa ceva sa am in visterie pentru o viitoare identificare RAR (schimb de proprietari in acte), desi stiu ca nu se uita decat la serii la identificare, dar ma rog, pentru linistea lui tata..
Caut catalizator de Logan 1.4? Sariti cu preturi! Va multumeesc, sper sa aveti ca va stiu eu...
Comment
-
Oooo, mersi frumos Sorinele, cum zici tu, vorbim pe mess detaliile, vad ca n-ai somn in timp ce eu cautam catalizatoare pe net)).
Comment
-
Originally posted by sorin17 View PostCumpar carcasa telecomanda alarma... Nu neaparat sa fie noua,dar sa nu fie sparta sau foarte zgariataMCV 1.5dCi & Volvo 2.5I
Comment
-
Originally posted by vadim_braia View PostSunt niste prostii telecomenzile astea , am distrus peste patru de cand am masina intr-o seara nu mai vroia sa se dezarmeze si am scos unitatea cu toul si asa a ramas .
Comment
-
Donez o grila fata :P ... Ocupa loc aiurea ... Numai buna pentru cine vrea sa inlature emblema fata ... Se poate ridica din vitan ( pe langa mr bricolage ).
Comment
Comment