If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand radio-cd-mp3-usb player marca blapunkt model new orleans mp58 urgent.Predare personala in bucuresti.Playerul a fost cumparat de nou si nu a fost folosit mult...masina mai mult a stat functioneaza impecabil si arata la fel. pret de vanzare 300 ron cu stick de memorie de 1 gb inclus si cablul, montajul gratuit din partea mea.iata cateva detalii despre model..
•Redare MP3/WMA de la CD-R/RW, USB
•Interfata USB integrata pentru a conecta si a controla aparate externe de stocare
•Afisaj full grafic pentru MP3
•Afisare 4096 culori selectabile pentru o ajustare perfecta a luminii la bord (VarioColour)
•Egalizator 3 benzi
•Iesire preamplificator 4-Canale pentru controlul amplificator extern (fata/spate)
•Iesire Subwoofer pentru control subwoofer extern (variabil castig/frecventa)
•iPod ready: conectare iPod cu interfata optionala
•Bluetooth-ready: redare audio MP3 de la telefonul mobil si convorbiri hands-free prin sistemul radio al masinii cu interfata optionala
•Putere maxima 4 x 50 Watt
•Intrare Aux pentru conectarea surselor de muzica externe (ex. player MP3)
•Audio Mix - permite ascultarea muzicii si navigatiei in acelasi timp
precizez ca il dau pentru ca am mare nevoie de bani intr-un timp foarte scurt.
telefon 0771714904
Va salut! Cunoaste cineva un service ieftin si bun, pentru un montaj de carlig la un Logan berlina in zona Auchan, Titan? Am gasit de cumparat carligul cu 350 si vreau sa il montez autorizat undeva mai ieftin. Astept un raspuns de la cunoscatori! Multumesc!
daca nu ai zis si tu mai devreme, sunt date acuma, informativ asa nu are nimeni un bord de ph2 cu airbag pasager sau scaune fata logan cu reglaje lombare si tot tacamu, as fi interesat
Casti High-End Gaming RAZER Barracuda 250lei
Volan Logitech Formula 100lei
Placa Video Nvidia GTX260 896MB Video 550lei
..repede!
@DNY: maine vin cu arcurile stock la Polivalenta.. pretul l-am stabilit deja, da?
@hmv86: daca ma ajuta D-Zeu luna viitoare ti le dau pe-ale mele ..daca ma intelegi
Last edited by Vip3rutzu; 27 May 2011, 17:48.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment