Aviatorule , ce culoare e?
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by aviatorul76 View PostVand :- bara fata logan mcv-110 lei,
- cauciucuri iarna Debica - 185/65/15 - 130 lei,
- jante tabla logan - 4 buc - 90 lei per bucata,
- bujii logan 4 buc - noi - 25 lei buc,
Cumpar scut logan mcv 1,5 diesel.
Relatii la tel.0720-964352
Sa fiu si ontopic: Poze cu anvelopele? 130/buc sau toate 4?
vand janta cu anvelopa T105/70/14 maxim 80km/h pret - 150lei !!
vand bara spate logan ph2 - 200lei
vand capota portbagaj(haion) logan ph1 noua - 350leisigpic
Comment
-
reducere wekeend
DOAR WEKEEND-UL ASTA PRETUL la scaunele auto full echipate cu sina cu tot doar de modificat si pus pe logan la PRET DE 600 de lei valabil de azi pana duminica ..dupa care pretul va urca iar la 800 de lei !!!!sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
fuguletz, janta aia de rezerva mere pe Logan? fara modificari, ma refer...
On topic: stoape tuning aproape noi, au avut o mica problema dar s-a rezolvat, model identic cu cele prezentate mai sus, 150 lei. le vand fiindca am primit altele pe fumuriu de la sorin_pss si cu astea nu mai am ce face .
cumpar "piulite" pentru stoape, acelea tip fluture, ce echipeaza stock loganele.
servicii IT preturi fara concurenta, orice produs IT la comanda. factura fiscala, garantie...
NOU!!! site-uri web, preturi negociabile!
NOU!!! hosting pe serverul nostru, la preturi nivelul pietei, include adrese mail, ftp...
stopurile sunt identice cu acestea:Attached FilesLast edited by Mario Popa; 20 June 2011, 17:55.
Comment
-
-
Vand macheta Dacia Logan Prestige , scara 1/43 . Pret 30 lei
Vand capacele de pe jantele mele de prestige ph2, cred ca sunt la fel cu cele de pe modelul Bran, mentionez ca sunt de origine si ca nu au defecte. Doar pentru Bucuresti. Pret 50 lei
Comment
-
jelly, parca acel model de capacele si-l dorea Alessandro. vorbeste cu el.Last edited by crististreulea; 20 June 2011, 16:39.
Comment
-
scaune octavia full echipate cu reglaj lombar,inaltime,fata-spate,airbag, sunt tipla ,se pot pune pe orice model de masina,au sina, .pret 800 de lei la tel: 0769 667 993 sau id mes : grecu_28
*accept si anumite combinatii si schimburi*sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Va rog frumos sa incetati in a posta si aici si pe sectiunea de bursa. Va alegeti una dintre ele.
Deasemenea lasati povestile cu "astazi 3 lei, maine va costa 5 lei".
Nu uitati rolul bazarului: preturi mici cat sa ne ajutam intre noi. Daca vreti profituri maricele si specula, valea pe bursa.
Cine nu se conformeaza e altoit si nu mai posteaza pe bazar.Last edited by Cezar; 20 June 2011, 15:40.
Comment
Comment