jokere esti rezolvat... ;) intamplator parca e si la aceeasi culoare ca a ta (nu mai tin minte)... singura problema este ca o am la 30 de km de bucuresti. Bara are o mica zgarietura. si bine-inteles ca o sa te coste o avere...
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mario vin azi la polivalenta... daca ajungi si imi poti aduce ornamentele ti-as fi recunoscator. Cezar sper sa nu uit sa iti aduc si eu grilele respective... chiar daca nu esti prezent o sa le las cuiva care trece mai des decat mine pe la intalniri.sigpic
Comment
-
dau si eu nokia N95 8GB cu 650 ron negociabil,cablu date,casti,incarcator,cd,cutia care e impacabila si o husa pt telefon din catifea culoarea gri,telefonul nu e chinezarie,e de la mama lui(made in finland),din cauza crizei financiare al dau,nu ca vreau sa scap de el din alte incoveniente,imi va pare rau de telefon ca e bun calitativ,exteriorul telefonului nu e nou ca are 1 an si ceva luni(sub 5),iar 5 % sar si eu la cap pt copilasisigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
"si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier o sa cobor cativa centimetri lejer"...hai cu HR-urile MCD-ule...scz de offLast edited by matheo66c; 15 December 2009, 20:26.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment