If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cezar, se face. daca nu te grabesti. Fuguletz, pana la urma pastrez roata cealalta, de 14, pana una-alta. Mersi oricum. Stoapele (cele refacute) le vroia colegul Ynp_46. daca se deshotaraste, puteti oferi orice la schimb (difuzoare, fete de usi....). Roata mea de rezerva a plecat la userul Bossake.
Fuguletz, bara de MCV nu e tocmai o urgenta pt. mine, dar daca aviatorul o da cu 110 lei mi se pare un pret bun. Accept sa cumpar de la tine daca bara e neagra sau albastru egee cum e culoarea masinii mele. Pe deasupra ma mai intereseaza niste bujii incandescente de logan diesel, cel putin 2 anvelope de vara pt logan (de preferat rulate) si un cablu pentru ridicat capota (mai exact capatul care se prinde de maneta din interior ma intereseaza dar daca pretul e bun cumpar cu totul). Si as mai vrea si un sticker negru parasolar. De preferat sa puneti si poze cei care aveti oferte ca sa raspund pe loc.
@razvanamza: spune bre cat dureaza, ca-n zona IT m-am lovit mereu de "daca nu te grabesti". Da-mi aici un pm sau un mail la cezar.iancu@prosanitas.ro cu ce ti-am cerut.
Multumesc frumos.
O sa incerc si in targ. Merci de sfat. Totusi am auzit ca nu prea e in regula la imbinari. Daca e sa iau ceva din targ poate o mai smecheresc eu ca sa iasa la fatza.
vand sony ericsson v640 i impecabil exterior, codat vodafone( cumparat de la vodafone de nou), card 256 mb,se da in cutia lui originala singura problema este ca trebuie schimbat microfonul
pret fix 150 ron ( valabil doar pentru bucuresti )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment