odorog... mai e valabil anuntul? sper sa nu dai intre timp bara...
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by odorog View Postvand un cric logan nou-nout,un cui din acela care se monteaza pentru a fi tractat si partea superioara a V-ului cromat,bara fata logan mcv,albastru mineral(am pus poze in postul mai vechi),toba originala logan!avand in vedere perioadsa craciunului TOATE veniturile vor fi donate copiilor fara ajutor!in acest sens as dori ca banii sa ajunga direct la SKANDAL,daca si el este de acord.va da-ti seama ca suma este una mai mult simbolica,cat va lasa inima si puteti!God is my copilot
Comment
-
Cumpar apartament cu 2 camere in zonele Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Grivita, 1 Mai. Ofer maxim 60.000 euro in functie de aspect, dotari, etc. Daca aveti de vanzare sau stiti pe cineva care vinde va rog sa ma anuntati si pe mine. Bine-inteles ca cel care ma ajuta sa reusesc o sa fie rasplatit pe masura.
Va rog sa ma contactati la numarul 0726.329.159.sigpic
Comment
-
scuzati-ma ca nu am mai scris.munca...@cata-cricul este cel original de logan,nu stiu ce inseamna la tine ciudat.@sinx-bara e albastru mineral si daca te-ai uitat cateva posturi in urma am dat niste adrese cu poze ca nu am habar dar nu merg puse direct aici.preturi....sa va placa voua ca ne intelegem.0767964615,ca nu prea mai am timp de net"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
ce ma, va e greu sa va intalniti? Stati departe rau unul de altul...
Comment
Comment