Cartelele cosmote se duc la GMV multumesc!
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bossake daca vrei te rezolva vecinul meu, stiu ca ia in jur de 250 pe piesa cu vopsea cu tot, locatia Otopeni, daca vrei nr lui da-mi un PM
Comment
-
Am de vanzare un telefon Nokia 2330, codat Vodafone, merge bine, nu sunt probleme cu el, pozele ies ok. Il dau deoarece am primit un alt telefon nou si acesta ocupa spatiul degeaba, poate cineva il doreste si are nevoie de el.
Telefonul se da impreuna cu incarcatorul.
Pret 80leisigpic
Comment
-
o janta de tabla 15" are cineva ?
Comment
-
caut si eu o cheie pentru capac la jante ca cel din poza cu 3 craci cine are din intamplare si nu are ce face cu ea sau o vinde sau are mau multe..., am si eu nevoie de una ms frumosAttached Filessigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Jante Ronal , nerulate in RO , arata impecabil , 16" , 7 J - 160 euro.
Casetofon LG cd/mp3 - 50 euro.
Photo0499.jpgPhoto0503.jpgsigpic
Comment
-
Originally posted by grecu_28golan View Postcaut si eu o cheie pentru capac la jante ca cel din poza cu 3 craci cine are din intamplare si nu are ce face cu ea sau o vinde sau are mau multe..., am si eu nevoie de una ms frumos
Comment
-
vand un voucher in valoare de 100 ron la service-ul Auto K9 (cel cu loganul alb decapotabil) pentru serviciile :geometrie , echilibrare si schimb anvelope.
service-ul este situat langa targ vitan
este valabil pana la 31.12.2011..
pret: 50 ron
Comment
-
donez parasolar sofer cu inscripti egiptene cu numere de telefon ), astept o cola pt cineva interesat
Comment
Comment