lg gt 505, toate accesoriile, mici zgarieturi de la buzunar, 230 lei.Voi atasa mai pe seara si poze cu aparatul.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sony ericsson K850i cu incarcator pt 220V + incarcator auto, functioneaza in retelele Cosmote si Vodafone(Orange nu am incercat) are mici semne de folosinta - normale zic eu - necesita curatare joyystick(nu raspunde mereu la comanda scroll down), are camera de 3.2MP cu blitz...cam atat stiu despre el....poze mai pe seara
150 ron
se mai adauga si un NOKIA 6300, brown edition...stare acceptabila atat estetic cat si functionare
100 ron
Comment
-
caut o plafoniera cu un singur buton, de logan, ca cea de mai jos:
Comment
-
Iphon-ul s a vandut !!!sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Originally posted by dsign View PostSimplul fapt ca piulita e pe interior si de afara nu ai de ce apuca sa desurubezi. Oricum idiotul sparge geamul si iti ia detectorul/GPS-ul/RAdioul, daca ai fost "inspirat" sa-l lasi la vedere
Comment
-
sa vad!
Originally posted by Vip3rutzu View Postba da.. dau de 2 ori cu o daltuta sau cu un colt de surubelnita si mi-am facut 2 gaurele diametral opuse de care pot sa invart.. si e si mai putin distructiv daca e hot cu bun-simt
Comment
-
asa ceva intereseaza pe cineva!
Comment
Comment