Salutare, daca are cineva de vanzare cumpar un invertor auto de minim 200 w putere. Multumesc.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
turbina
Colegi am si eu nevoie de un sfat de o indrumare din partea voastra...m-a lasat turbina este euro 3...merge si de euro 4 stiti cumva..se pot reconditiona?Sau dak stiti vreuna sa cumpa...va rog mult astept un rasp din partea voastra...!
Comment
-
Vand 4 difuzoare MTX T6C502 + 4 inele MDF, 420lei.
Mai multe detalii: http://www.esderman.ro/difuzoare-aut...tx-t6c502.htmlsigpic
Comment
-
gigi daca sunt dastea, si arata cum ai spus punele deoparte. te sun sa vedem cum le iauAttached Files
Comment
-
Salut colegi,vreau sa pun si eu masina la vanzare si poate o vrea cineva de la voi din zona,pun si niste detalii,multumesc pt intelegere.
VAND LOGAN MCV 1,5DCI 70CP;AN FABR.2007;A/C;2XAIRBAG;SERVODIRECTIE;INCHIDERE CENTRALIZATA;ALARMA;GEAMURI EL.FATA;CALCULATOR BORD;OGLINZI EL.INCALZITE;PROIECTOARE CEATA;GEAMURI FUMURII OMOLOGATE RAR;BANCHETA SPATE RABATABILA 2/3;TETIERE FATA+SPATE;UNIC PROPIETAR;ACTE+TAXE LA ZI;ITP 2013.PRET 5850 EURO NEG.PETROSANI:0724524141.HD-13-LIX
Comment
-
regulamentul bazarului...
REGULAMENT:
1. Ofertele de vanzare la bazar vor avea neaparat preturi modice <sub pretul pietei>, in caz contrar anuntul intra la categoria bursa unde se vinde la pretul pietei.
2. Preturile sunt OBLIGATORIU negociabile, de aia e bazar, fara obligativitatea de a da un link catre un produs similar cu pret mai mic.
3. Este permis trocul /schimbul
4. Se va tine cont de regulamentul forumului, injuriile, limbajul mirc, atacul la persoana, offtopicul, se vor sanctiona.
5. Anunturile care sunt deja postate la bursa, nu pot fi postate la bazar.
6. Obligatoriu Poza/e cu produsul , in cazul vanzarii.
Incercati sa conversati mai mult pe PM , cand aveti ceva de lamurit.
Comment
Comment