schimb cauciucuri kormoran cu ............................nu stiu ce oferiti?
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mersi Cata!
Imi pare rau ca n-am putut sa stau mai mult, dar azi a fost o zi din aia care ti se pare ca e prea scurta pentru cate ai avea de facut.
Comment
-
care vreti capota de carbon facuta la comanda? Cantareste aproximativ 2,2 kg si costul este undeva la 300 euro... pentru cei care vor sa investeasca in performante este perfecta...
Mai am o emblema VW laminata... pretul ei este 240 de roni la dealer... asta laminata in carbon o dau cu 200 lei... cei interesati prv.Attached FilesLast edited by sinx; 31 January 2010, 00:47.sigpic
Comment
-
Originally posted by armadylo View PostAccept donatie sau bazareala in Bucuresti, contactare de preferat si pe privat
Cine are sau se impiedica de ele prin casa
-O memorie SDRAM 256- 512 Mb ( modelul vechi cu doua crestaturi) * Stare - functionala
-Un hdd 10-40 Gb ATA-IDE (cel cu mufa lata) *Stare - functional
-Carcasa ATX *Stare - zgariata, putin stramba, orice culoare sau model
Astept oferte de bun simt
Mai am nevoie doar de
-Un hdd 10-40 Gb ATA-IDE (cel cu mufa lata) *Stare - functional
am eu 3 placute de sdram daca esti interesat. 3 x 128Last edited by sKyb0y; 4 February 2010, 04:10.
Comment
-
nu are nimeni de vanzare sau de donat un mp3 de logan < blaupunkt-ul de fabrica> cu fata detasabila???
Comment
-
off : nu este nici o diferenta de putere , doar de culoare cele bleuvision vad mai alb-albastrui aproape de xenon
Comment
-
Dragii mei, se apropie termenul limita pentru Casa de Copii. Va rog sa va conformati, va reamintesc, nu este greu sa renuntam la 2-3 pachete de tigari si o sticla de Cola...
Au nevoie de noi!
Comment
Comment