salut! vreau sa cumpar si eu un cric de logan
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postcumpar amortizoare monroe, preferabil pe gaz. NU sport.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postcumpar plafon Logan ( materialul ) !!!
Comment
-
Originally posted by gabitzu_boss View Postnu are nimeni pe acasa un geam de la lampa de numar sau o antena ?
antena cb 50cm 40 lei.
Dany DNY, sunt cele de la baiatul cu loganul alb sau ale tale? ideea era ca nu vroiam sport, deci aici ar intra si alea intarite.
Comment
-
- setul de huse negru+rosu sa dea un PM pretuul-un odorizant auto california scents turbo !!
- 2 anvelope vara Montana 185/65/15 pret - 1 odorizant auto california scents Turbo !
poze parca cateva posturi mai sus pagina din urma.. PM sau id mes grecu_28sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
eu pe spate am si butelia de gpl plus diverse "chestii" pentru munca. nu se va lasa si mai tare de fund cu amortizoarele alea? la mine au intrat fest arcurile chiar si cu amortizoarele de fabrica. deci daca sunt scurtate nu-i a buna..macar mai gaseste-mi doua cam la fel si batem palma pana la urma, deci cei cu arcuri noi monroe pe gaz se lauda ca-s mult mai bune, iar pretul nu-i mare. sunt putin in cumpana.
Comment
Comment