B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vand gama Blaupunkt
Subwoofer: GTt 1200 ( 200W RMS, diametru de 30 de cm)
Amplificator GTA 260: putere max in 4 ohm RMS 2x60 / 1x180
putere max in 2 ohm RMS 2x90
Boxe: 4 buc GTx 402 30W la 4ohm (tweeter integrat)
Nu au fost scoase din cutie niciodata.
400 RON toate.
astept prv..
Comment
-
E pachet.. are si discount
E pentru un Logan Stock - Stage One (Starter Kit)
Comment
-
donez oricui e interesat un set de anvelope barum briliantis cu cca 3-3,5 mm in profil. m-ar mai fi dus o vara, cred, dar mi-a fost frica de scumpirile ce vor sa vina. asa ca mi-am luat unele noi. normal ca as prefera pe cineva din bucuresti pt ca nu mi-ar conveni sa mai platesc si transport dupa ce ca le dau gratis.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postdonez oricui e interesat un set de anvelope barum briliantis cu cca 3-3,5 mm in profil. m-ar mai fi dus o vara, cred, dar mi-a fost frica de scumpirile ce vor sa vina. asa ca mi-am luat unele noi. normal ca as prefera pe cineva din bucuresti pt ca nu mi-ar conveni sa mai platesc si transport dupa ce ca le dau gratis.
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View Postle iau eu si azi ! daca nu sunt rezervate
Scuze Dany dar vad ca Rey91 mi-a trimis un pm la 9;38. Cinstit e sa i-i le dau lui. Imi pare rau dar trebuie sa existe un mijloc de departajare si el a fost primul. Ma rog...primul a fost Nicu dar pana ajunte el in Bucuresti... Va cer scuze! Sper sa nu va suparati
Comment
-
Comment
-
Dany , nu e frumos sa te bagi peste alcineva daca a fost inaintea ta .
NDL nu a specificat ca vrea azi sa le dea , o zi doua nu cred ca era problema pana cand ajungea in bucuresti Nicu.
nu mai fiti asa sacali cand e vorba de pomana(donatie)
Comment
Comment