Cumpar urgent bara fata mcv, de preferabil albastru marin !
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Difuzoare MTX T6C502 13cm 2cai
Difuzoare coaxiale 2 cai
Diamteru :13 cm
Putere Max : 220W
Putere RMS : 55W
Sensibilitate : 91.5dB/2.83v/1m
Impedanta : 4 Ohmi
Raspuns in frecventa : 51Hz - 25000Hz
Adancime in instalare : 50mm
Pentru o saptamana pretul este de 150lei, sunt difuzoarele de pe fata la mine la masina!Attached Filessigpic
Comment
-
Dau stergatoare noi noute Logan, le-am primit insa eu am alte prinderi si nu se potrivesc. Pret: un pachet de tigari Davidoff gold, cine le vrea PM se pot ridica din Pipera, Primaverii, Arc, Crangasi, Semanatoarea, Militari (drumul meu de servici)
Comment
-
Originally posted by iguana View PostDau stergatoare noi noute Logan, le-am primit insa eu am alte prinderi si nu se potrivesc. Pret: un pachet de tigari Davidoff gold, cine le vrea PM se pot ridica din Pipera, Primaverii, Arc, Crangasi, Semanatoarea, Militari (drumul meu de servici)
Comment
-
Cumpar fagure + deflector de la bara ph1 (partea stanga)
Comment
-
Originally posted by 911 YTM View Postvand masina de tuns Philips fara fir,se incarca la priza .pieptenele integrat este regrabil, se poate obtine orice lungime dorita fara a schimba pieptenele. masina este folosita o singura data.pret 80 lei.
Comment
-
Originally posted by gabitzu_boss View Postmerg pe logan ph1? ale mele au ruginit si as vrea unele noi....plus ca am drum pe acolo !
Comment
-
am de vanzare un capat de toba (tips) marca YED -inox cu tot sistemul de prindere ,doar de montat pe capatul de toba pentru un design mai placut si acoperirea golului dintre toba si bara , pretul este de 50 de lei pt Bucuresti !sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Originally posted by gabitzu_boss View Posta....ceva in genu aero am si eu pe masina.....din nefericire tantalaii de la cora au spus ca se potrivesc la fix.....pacat ca sunt pe 19 si zici ca sterg parbrizu cu un burete de vase...daca ai o masina mica putem sa facem schimb....sau zimi pretul...
Comment
Comment