@Thejock3r: mai ai capacele de boxe? Ca te scap eu de ele!!!
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vand subwoofer auto ACTIV semtoni...se aude foarte bine, nu a fost folosit "agresiv", se face proba pe masina mea.Pret 250 Ron.Attached Filessigpic
Comment
-
cumpar o grila de mcv, am nevoie urgent ! ...
Comment
-
ANUNT VALABIL !!!
capat de toba (tips) marca YED -inox cu tot sistemul de prindere ,doar de montat pe capatul de toba pentru un design mai placut si acoperirea golului dintre toba si bara , pretul este de 50 de lei pt Bucuresti !Attached Filessigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Comment
-
vand nokia 6303 classic+casti+incarcator+card microSD 2 GB la 250 lei
Comment
-
am si eu nevoie de cabluriile audio care vin din statie in subwoofer ( deci pe cele care intra in statie le am adica de la baterie in statie=alimentare si RCA-uriile care intra din cd player in statie ) dar doar astea .. si am nevoie si de cabluriile care fac legatura cu subwoofer .. cred ca mai sunt unele RCA si unele de alimentare.. cred.. daca are cineva rog un PM cu ce doreste pe ele.. astept oferta.. multumesc
sunt cabluriile sau cablul care face legatura cu subwooferul de la statiesigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Din intamplare e careva care nu are ce face cu o sigla de 1,4MPI si/sau un buton cu revenire?"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
are cineva de vanzare o bara fata pt ph2 de preferat blu navy (bleu marin) ?
vand consola PS3 60 Gb (singurul pe care se pot juca si ps, ps2) + 5 jocuri totul la 800 lei. destul de urgent. cel fara coperti e 007 quantum of solaceLast edited by CataFOF; 24 December 2011, 16:13.
Comment
-
Originally posted by grecu_28golan View Postam si eu nevoie de cabluriile audio care vin din statie in subwoofer ( deci pe cele care intra in statie le am adica de la baterie in statie=alimentare si RCA-uriile care intra din cd player in statie ) dar doar astea .. si am nevoie si de cabluriile care fac legatura cu subwoofer .. cred ca mai sunt unele RCA si unele de alimentare.. cred.. daca are cineva rog un PM cu ce doreste pe ele.. astept oferta.. multumesc
sunt cabluriile sau cablul care face legatura cu subwooferul de la statie
sa moara BioenerGeta daca am inteles ce vrei?
Cumva vrei un nenorocit de cablu bifilar, de boxe, dar mai gros? E chiar asa de greu de gasit ?
Comment
Comment