Revin: buton cu revenire am facut rost, are careva o emblema de pe portbagaj cu 1,4MPI? O cumpar daca doriti...
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by fuzzy View PostRevin: buton cu revenire am facut rost, are careva o emblema de pe portbagaj cu 1,4MPI? O cumpar daca doriti...sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Senchiu! O sa incerc cam in 2 saptamani, ma indoiesc ca o sa fie careva in weekendu asta... :p"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
-
vreau una noua de origine si de benzinar. sorry
pretul unei astfel de bielete este de 250 lei la reprezentanta unde este cel mai mic pret. in Vitan sunt 300 lei.
eu vreu doar o bieleta normala
@ GMV nu facem schimb ?Last edited by alessandro; 28 December 2011, 09:27.
Comment
-
Este piesa care leaga partea inferioara din spate a motorului de sasiu, pentru a limita bascularile acestuia ( ale motorului )
Este intarita fata de o bieleta normala de benzinar si nu permite aplecarea motorului la plecari de pe loc care devin mai line si schimbarile de treapta sunt mai consistente.
se foloseste la Loganul de Cupa
Comment
-
finala sport !!!
ANUNT VALABIL !!!
capat de toba (tips) marca YED -inox cu tot sistemul de prindere ,doar de montat pe capatul de toba pentru un design mai placut si acoperirea golului dintre toba si bara , pretul este de 50 de lei pt Bucuresti !Attached Filessigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Schimb jante Alutech
Schimb jante aliaj Alutech,7J,ET37,15",prindere 4*100(nu au fost strambe/sudate/indreptate,prezinta mici zgarieturi de la borduri pe buza nu pe spite,iar una nu mai are capacelul din plastic din mijloc cu sigla Alutech).ATENTIE,este vorba doar de jantele din poze FARA CAUCIUCURI!Schimb cu table logan sau alte table care sa mearga pe logan si sa nu bata+400 ron.
Tel:0786 081 554sigpic
Comment
Comment