Nu gasesc cablul pentru aparatul foto. Daca ai drum prin Sos. Panduri, da un apel, si il vezi.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
vand Tips marca YED (ornament toba ) -50 lei
Cei interesati PMLast edited by CataFOF; 30 January 2012, 21:34.sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Salut, vand un set de covorase auto din material textil, husa de volan si 2 protectii pentru centura de siguranta. Culoare disponibila negru cu albastru. Pret 35 lei numai cu predare personala in Bucuresti. Poze cu o pagina in urma.Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.
Comment
-
am si eu nevoie de un electrician pt masina sau un service bun prin zona sector 5 deoarece am o problema cu un bec in bord. becul de ceata spate mi se aprinde cand pun frana. nu am gasit topic unde sa postez deci cine ma poate ajuta sa imi dea un PM.
P.S. azi sunt la munca dupa si ies disera dupa 22 .
astept mesajele multumesc ;)
Comment
-
E simplu: desfa stopul spate si curata bine contactele electrice ... si gata (asa am facut eu); altii au facut treburi mai bune si mai de durata. Cauta pe forum, ca sigur mai sunt topicuri legate de subiectul acesta.I don't ride low, I fly high...
Comment
Comment