prezoane cromate gasesti la autosoft.sunt injur de 9lei/buc
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by beaubere View Postam si eu nevoie de un electrician pt masina sau un service bun prin zona sector 5 deoarece am o problema cu un bec in bord. becul de ceata spate mi se aprinde cand pun frana. nu am gasit topic unde sa postez deci cine ma poate ajuta sa imi dea un PM.
P.S. azi sunt la munca dupa si ies disera dupa 22 .
astept mesajele multumesc ;)
Comment
-
Vand 2 anvelope Iarna Champiro GT 165/65/14 cumparate de noi anul trecut . Au mers un sezon de iarna si au fost montate pe puntea spate, deci foarte putin uzate.
Le dau cu 100lei. Detalii pe PM
Poate aveti si vecini si vreti sa le faceti un bine.real power..... diesel power by
Comment
-
salutare
camera web genius look 1320-50 lei(functionala+cd driver)
alarma auto cu inchidere centralizata Thunder CA 103-70 lei(1 telecomanda+1 goarna+soc senzor+unitate centrala+fire)]
Macarale Geamuri Logan Manuale 2 buc-80 lei(complete)
Casetofon Cu Radio CD(MP3)+USB+CARD QUIGG(4x45w) 100 lei(impecabil)
Casetofon Radio+USB+CARD VOXBOX -60 lei(impecabil)
CAR MP4 PLAYER cu redare fm-40 lei
MAGAZIE CD-URI PIONEER 6 CD-60 LEI
STATIE AUTO CU EGALIZOR 2X50W-50 LEI(MERITA)
FILTRU SPORT CU CARCASA-50 LEI
SET CAPACE ORIGINALE LOGAN-35 LEI
2 BOXE BLAUPUNKT(CELE DIN FABRICA) STARE F BUNA-30 LEI
in caz ca mai am cate ceva revin cu noutati! tel: 0733 178 719 sau gasca_andrei@yahoo.com
664923928513801272149458-4022894-700_700.jpg
black-color-1-8-inch-car-mp4-player-with-fm-transmitter-61625-1.jpg
capace.jpg
Filtru_HyperJet__4a9c1eeab6166.jpg
Jensen2000.gif
poza 1.jpg
3183a.jpgLast edited by YzyBoy; 8 February 2012, 20:02.Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
-
nu ma refeream la tine , ci la cel de deasupra ta.
asta e regulamentul :
REGULAMENT:
1. Ofertele de vanzare la bazar vor avea neaparat preturi modice <sub pretul pietei>, in caz contrar anuntul intra la categoria bursa unde se vinde la pretul pietei.
2. Preturile sunt OBLIGATORIU negociabile, de aia e bazar, fara obligativitatea de a da un link catre un produs similar cu pret mai mic.
3. Este permis trocul /schimbul
4. Se va tine cont de regulamentul forumului, injuriile, limbajul mirc, atacul la persoana, offtopicul, se vor sanctiona.
5. Anunturile care sunt deja postate la bursa, nu pot fi postate la bazar.
6. Obligatoriu Poza/e cu produsul , in cazul vanzarii.
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostVand 2 anvelope Iarna Champiro GT 165/65/14 cumparate de noi anul trecut . Au mers un sezon de iarna si au fost montate pe puntea spate, deci foarte putin uzate.
Le dau cu 100lei. Detalii pe PM
Poate aveti si vecini si vreti sa le faceti un bine.real power..... diesel power by
Comment
Comment