If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
donez o fata de usa (stanga), echipare laureat, pentru cine doreste pot oferii si bradutii de fixare. - lipseste spatiul de depozitare din partea de jos!
pm sau 0760 795 170. poze mai tarziu.
@ samy, ronin, fuzzy ne vedem la intalnire maine seara. daca nu ma cunoasteti o sa vedeti masina mea B 99 TFV Prestige ph2 albastru electric
Salut,
Fonomin, produs de Minet SA Brasov, balot 40 ml, se gaseste cu 3.1 lei / mp + TVA, total 3.85 lei / mp, TVA inclus. Firma are pe stoc si depozitul este in Dristor.
Scuze ca ma bag peste anuntul tau...dar oriunde se gaseste mai ieftin...e mai bine. Pasla este de 1000 gr / mp si este ptr insonorizari.
Dap... eu am cautat ca sa-mi fac insonorizarea in masina si sincer m-am crucit ce preturi se gasesc...unii vand si cu 20 lei / mp :O... 5 lei / mp e ok, e un pret corect.
Vopsea cauciucata ptr insonorizari pe unde gasesc...la pret bun si sa fie de calitate? As sari peste vopsele gen "Rost" sau alte marci de 2 lei...
P.S.: Cand am vb azi cu tipul de la Minet mi-a zis ca s-au luat 2 baloti de curand....sa fie ptr LCB ?
Nu vrea nimeni o aripa noua (culoare neagra) la schimb pe una SH (culoare albastru marine)? Poate fi si putin zgariata sau o indoitura mica. Daca e fara zgarieturi/indoituri ofer diferenta. 0771.421.217
URGENT!!! Are cineva 1 Kormoran 185 65 R15 de vanzare? Ma intereseaza sa fie in stare acceptabila si vanzatorul sa fie din Bucuresti ca sa-l pot lua rapid.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment