vand antena logan scurtata 25 ron
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by B997NDL View Postvand cd player blaupunkt stoc de pe ph2 laureate cu tot cu 4 difuzoare stoc plus cosuri suport spate si fete stoc spate, suruburi originale si dopurile de plastic. a stat pe masina 2 ani si 8 luni si e in stare perfecta de functionare. totul la 200 lei. nu am poza facuta cu player-ul. trimit la cerere.
Comment
-
2 licente Bitdefender Antivirus Plus 2012
DQK4DFW - 6 luni din momentul activarii
ETDY6JU - 6 luni din momentul activarii
DOWNLOAD: http://www.softpedia.com/get/Antivir...-Edition.shtmlLast edited by CataFOF; 29 April 2012, 14:11.
Comment
-
Originally posted by Spirea Robert View Postvand ceas Festina F6713:geam cristal mineral,stainless steel,rezistent la apa,curea otel inoxidabil,aspect 9/10 pret 250 ron bonus un telefon huawei u120 cel de la digi,e decodat merge in orice retea,telefonul vine fara incarcator.
[ATTACH]376719[/ATTACH] poza cu ceasul este asa,doar ca este pe gri cadranul in loc de albastru
220 ron pret nou la ceas(telefon)
1.6 MPI 8Vsigpic
Comment
-
caut 2 anvelope 185/65/15 (logan stok) de vara, sa aibe ceva profil 5-6- mm sa nu fie peticite sau cu probleme.. astept PM - Bucurestisigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Originally posted by gabitzu_boss View Postare cineva pe acasa pedale bicicleta 26 cu tot cu foi? si sa imi ziceti si un pret sau un schimb cv...vreau sa fac cadou o bicicleta si niste baieti "buni" de oftica , ca nu au putut sa o ia cu totul au luat pedalele.....
Comment
-
Cine vrea invitatie pe Stilago.ro ( Au super preturi cu pana la 80% reduceri la brenduri de renume). Am facut comanda, am fost super multumit, poti returna produsul in cazul in care nu-ti place . Astept PM cu adresa de email
Comment
-
are cineva de donat un capacel de fixat siglele de pe portbagaj ? (capacelul ce se introduce in gaurile facute in portbagaj.
Ms mult
Comment
-
-
Originally posted by Spirea Robert View Postvalabil in continuare
[QUOTE=Spirea Robert;1251179]vand ceas Festina F6713:geam cristal mineral,stainless steel,rezistent la apa,curea otel inoxidabil,aspect 9/10 pret 250 ron bonus un telefon huawei u120 cel de la digi,e decodat merge in orice retea,telefonul vine fara incarcator.
21342_3.jpg poza cu ceasul este asa,doar ca este pe gri cadranul in loc de albastru
200 ron pret nou la ceas,arata impecabil
1.6 MPI 8Vsigpic
Comment
-
Plansa bord
Se vinde o plansa bord logan PH2. Plansa bord provine de la un logan care are aprox 8-900 Km rulaj si care a fost afectat de furtuna de saptamana trecuta.
Plansa a fost schimbata pe casco si prezinta cateva mici zgarieturi de la cioburi.
Pentru mai multe detalii contact pe PM.
Pret 600 ron negociabil.
Comment
Comment