pacat ca e asa rupta ca o luam eu
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Irinel TIN View PostCata FOF ai idee cat ar costa reparatia ei?(te-ai interesat la cineva?)
Originally posted by Andr33y View Postreparatia costa cam 150 de lei,asa ca ma gandesc daca o iau sau nuLast edited by CataFOF; 17 May 2012, 00:16.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postvand cd player blaupunkt stoc de pe ph2 laureate cu tot cu 4 difuzoare stoc plus cosuri suport spate si fete stoc spate, suruburi originale si dopurile de plastic. a stat pe masina 2 ani si 8 luni si e in stare perfecta de functionare. totul la 200 lei. nu am poza facuta cu player-ul. trimit la cerere.
Comment
-
Originally posted by fuzzy View PostCaut plasticul de pe stalpul din dreapta fata (de la parbriz) de pe Logan in stare buna... mai exact imbinarea dintre plafon si bord... accept donatii dar ofer si cash in caz de nevoie.Originally posted by ToranagaSama View Post@fuzzy - asta am cautat si eu prin zona vre-o 2-3 luni pana la urma am gasit pe la dezmembrari auto. Cel mai usor incerci pe acolo.
@Toranagasama: multumesc, ai avut dreptate. Am gasit din prima si la pret acceptabil.
p.s.: sper ca nu se interpreteaza ca reclama... :p"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
Comment