salutare!vinde/doneaza cineva un modulator fm?
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am bateria de la ford prin casa si ma incurc de ea....am inlocuit-o pentru ca in februarie am cumparat o varta pentru logan iar in aprilie am vadut masina iar bateria noua pastrat-o pentru Ford.
Poze mai jos, prima fiind reala. 100 de lei (Rog PM)Last edited by PCH; 21 May 2012, 09:56.
Comment
-
Exista vreun fan Dinamovist care vrea sa participe la finala cupei ? am 2 bilete peluza nord ...Attached FilesLast edited by CataFOF; 22 May 2012, 01:24.
Comment
-
Este posibil ca in cateva saptamani sa aduc anvelope Second Hand spre comercializare la preturi pentru orice buzunar , daca e cineva interesat de o anumita dimensiune pentru a cumpara sa-mi dea un PM.
Repet , nu este ceva sigur....sigpic
Comment
-
O pereche de paravanturi fata cam ciupite pe margini si un plastic de pe stalpul dreapta fata ce are suportii de plastic indoiti ofer.... cer o cola la jumate."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
Vand 2 numere gold Cosmote 076 0763360 si 076 0763366, cine este interesat astept PM
Comment
-
-
Doua Macarale manuale Dacia Logan Geamuri fata stare de functionare foarte buna,complete!-80 de lei
LNB-URI TWIN NOI ptr antene de satelit cu noise freqvence 0.2-50 LEI/BUCATA
Receiver OPTIBOX EXTRA HDMI DUAL USB Perfect Functional-100 Lei Negociabil
Produsele sunt intr-o stare de functionare fffoarte buna si stare estetica fff buna,unele chiar noi,ptr detalii ma gasiti la adresa de e-mail gasca_andrei@yahoo.com sau cel mai sigur la numarul de tel 0733 178 719
vand-2-geamuri-manuale-macarale-logan-manuale-pret-negociabil-marius-pitesti-pitesti.jpg
lnb-twin-daxis-focsani.jpg
675536927331103544009472-94454-700_700.jpgLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Mai am un numar gold daca vrea cineva 076 076 3366 (numar frumos si usor de tinut minte)
Comment
Comment