schimb oglinzi logan phase1 elctrice + diferenta cu oglinzi logan mcv sau phase2
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vand Nokia C3-01 touch & type ca nou, necodat, nebranduit, stare excelenta... 350 lei pret negociabil ( am nevoie de bani )
Comment
-
salutare
aveti idee un gasesc FILTRU HABITACLU MOTRIO PT. GRILA cod: 8671017558 ?
multumesc anticipatsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Ai incercat la vreun dealer? Pretul daca imi aduc bine aminte ar trebui sa fie pana in 30 de lei si daca nu exista pe stoc se poate aduce in cateva zile."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
@vyalli - vezi ca au colegii de la daciashop (link). La dealer nu se mai gaseste pe nicaieri. Am cautat si eu acu cateva saptamani.
Comment
-
Originally posted by iguana View PostVand Nokia C3-01 touch & type ca nou, necodat, nebranduit, stare excelenta... 350 lei pret negociabil ( am nevoie de bani )
Comment
-
Originally posted by hmv86 View Postvand 4 cauciucuri, 225/45/17 2 Pirreli Pzero si 2 Cooper , bune pentru o liniuta , drift sau puse pe niste jante de vanzare sau fiecare face ce vrea cu ele
pret 50 lei 0729024311
inca la vanzare
Comment
-
Scuze de off:
@Razvy: Moderatorul nu face abuz de putere. Daca citeai regulamentul, vedeai ca trebuia sa pui si POZE cu produsele pe care le ai la vanzare si niste date de contact. Asa ca moderatorul nu e "smecher" si nu ti le sterge pentru ca asa vrea el, ci pentru ca vanzatorul e "smecher".sigpic
Comment
-
Originally posted by CobrA_4cS View PostVand Boxe JBL T595 limited -- PRET: 220RON
Difuzoare coaxiale pe 3 cai, JBL T595 Limited, cu tweetere din titan.
Caracteristici
JBL T595 limited
Numar boxe
2
Tip
Subwoofer
Putere PMPO
Peak :300 W
Putere RMS
150 W
Sensitivitate (2.83V/1m)
94 dB