ti-o aduc nytule
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
diseara daca treci pe la putul lui nenea ala unde aseara ai punk`d-it masina mea adica B 74 NYTadu si consola sau ce ai de dat de pomana ca am sa ma rog pt sanatatea ta si a tutror celor ce te inconjoara
Stima pt marea finete din tine,daca ar fi sa fie un top al finutilor de pe logan club bucuresti tu ai lua premiul 1 si viperutzu ultimu` loc hihihihihi a-ti vazut lume ce trup are capul lui viperutzu pe mess : viseaza la asa trup
scz de off dar numai puteam sa ma abtin
Stima !!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postin mare da , dar nu am avut timp sa trec si cand am fost in targ am uitat de ele.
Am zis pretul lor de targ...la dealeri se poate sa fie pretul zis de tine.
sigpic
Comment
-
Apelez la clubul celor cu capetele standard de schimbatoare schimbate (suna cam urat). Care aveti nuca de schimbator de Logan (prima generatie ca in poza) pierduta undeva prin casa si intr-o stare cat mai buna (nu uzata vai mama ei) as dori una, o platesc daca este cazul. M-am saturat de stilul R.A.T.B. .Attached Files
Comment
-
Asta originalu' 2004? Am si sport (nu-mi place cum se pupa cu pielea aia) si de Prestige (la care imi trebuie piele de-aia model fara capsa) asa ca pana la noi ordine il vreau p-ala de la mama lui 2004, care aveti? M-am saturat de asta de camion.
Comment
-
merge si piele cu capsa. cand vii la intalniri iti rezolv eu piele aia sa stea pe maciulia de prestige de zici ca-i din fabrica.
ofer 50 lei pe senzor de perimetru maat.
Comment
-
Pariu pe un cico ca nu merge? Multi au incercat, a mea are ceva, nu-i place Prestige, vrea de la mama ei. Daca aveti baieti maciulie de Logan model 2004 (primul) sa ma anuntati va rog frumos.
Comment
-
si daca merge imi faci cadou senzorul pe care il vinde jelly?
Originally posted by aleXpeed View PostPariu pe un cico ca nu merge? Multi au incercat, a mea are ceva, nu-i place Prestige, vrea de la mama ei. Daca aveti baieti maciulie de Logan model 2004 (primul) sa ma anuntati va rog frumos.
Comment
-
VAND statie midland 48 plus multi si antena sirius 6000 pe talpa magnetica:
-staia are am/fm
-5 w
-suport de prindere
-microfon cu selecatarea canalelor si blocarea lor
-antena are reflectanta 0
-cablul antenei e cu mufa si nou
PRET 600 leiNEGOCIABIL
atasez si patru jpg-uri 2 cu staita 2 cu antena pe masina
Last edited by NerviiMei; 1 August 2009, 14:02.sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by DomnulK View Postsi daca merge imi faci cadou senzorul pe care il vinde jelly?
.........................................
@CataFOF: am vorbit aseara, multumesc mult pentru gest insa imi trebuie modelul 2004 ca ala intra in pielea asta, asa il am pe-ala de Prestige si e fix ca al tau la forma doar ca e varianta "luxury" cu piele fake.
Comment
Comment