am de vanzare toate cele 4 aerisiri stok de logan (aerotoare) complete cu ornamente (cele negre originale) pret 50 lei ! 0769.667.993
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vand Radio CD Auto Sony Xplod - CDX-A250 stare impecabila,functionabilitate 10/10,aspect 9/10,accept si oferte din partea voastra doar cu alte cass-uri cu sau fara diferenta din partea voastra,Pret 150 LEI
sony 2.jpg
sony.jpgLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Caut pentru proba o bobina cu tot cu fise de 1.2 16v (Dacia sau Renault). Daca se gaseste un coleg binevoitor, va rog, dati-mi un PM. Am nevoie de un test de 10 min cu o alta bobina cu tot cu fise.
Multumesc
Comment
-
Vand boxe auto JVC CS-V417
Boxele au stat pe masina mai putin de o luna.Inca mai au garantie, au fost achizitionate de la altex. Ofer si garantie la ele. Pret: 50 de lei fara transport. Trimit oriunde in tara.
Poze cu ele doar ca ale mele au 25 rms.. http://www.altex.ro/boxe-auto-jvc-cs...20w-4ohm-negru
L.E: Am uitat sa mentionez ca noi au costat 100 de lei.Last edited by maestrupiersic; 13 August 2012, 23:25.
Comment
-
Originally posted by Andr33y View PostVand Radio CD Auto Sony Xplod - CDX-A250 stare impecabila,functionabilitate 10/10,aspect 9/10,accept si oferte din partea voastra doar cu alte cass-uri cu sau fara diferenta din partea voastra,Pret 150 LEI
[ATTACH]396690[/ATTACH]
[ATTACH]396691[/ATTACH]Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Originally posted by Andr33y View PostVand Amplificator auto Sansound 2 Canale,putere 80 W,stare de functionare perfecta,potentiometre de Nivel,bass si treble,low si high input,comutator on/off
Pret 50 LEI!
[ATTACH]396488[/ATTACH]
[ATTACH]396489[/ATTACH]
[ATTACH]396490[/ATTACH]
[ATTACH]396491[/ATTACH]Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
vand huse logan black line 170ron setul
incalzire in scaune 200ron setul complete(incalzirea+butoane+carenaje)
poze maine dimineata deoarece acum am primit produsele.
Multumesc Logab Club!Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia
Comment
-
Trusa Chei Inelare Dublu Cotite 12 buc 6-32
Se vinde trusa Chei Inelare Dublu Cotite KRONUS (UNIOR)
Marimi: 6-32
Buc: 12
Pret: pentru Bucuresti
150 ron -> 130 ron
+ Spray Universal Cleaner CARAMBA 400ml
Spray Contakt/Electronic Cleaner CARAMBA 400ml
20lei/buc
Comment
-
Originally posted by dsign View PostCaut pentru proba o bobina cu tot cu fise de 1.2 16v (Dacia sau Renault). Daca se gaseste un coleg binevoitor, va rog, dati-mi un PM. Am nevoie de un test de 10 min cu o alta bobina cu tot cu fise.
Multumesc
Gasim asa ceva pe la vreun coleg?
Comment
-
Am si eu o rugaminte, va rog, daca are sa imi imprumute si mie cineva doua amortizoare de spate pt 2 zile, cat dureaza sa le fac pe ale mele ... nu conteaza starea lor, doar sa pot merge cu masina !
Comment
-
Iti dau io mah, amortizoare. Fa-mi rost de bobina de 1.2 de test...
Comment
Comment